img

Софи Маринова се омъжи-Снимки от сватбата-Вижти с каква рокля беше булката

/
/
/
900 Views

Софи Маринова и Гринго вече официално са семейство. Това стана ясно от публикуваните от тяхната кума Преслава снимки в социалната мрежа Инстаграм.

Преси бе първата качила кадри от подписването на гражданския брак на Софка и нейния любим мъж. Тя успя да изпревари дори булката като качи първите снимки в мрежата. Малко след това Софи и Гринго също качиха снимки от венчавката във Фейсбук.Софи Маринова вече официално носи фамилията на съпруга си. „Софи Маринова вече г-жа Давидова!“, пипе Преслава в официалния си профил в Инстаграм към няколко кадъра от щастливото събитие.

Халките, които Софи и Гринго са избрали, за да се врекат във вечна вярност един на друг, са специални. На тях младото семейство е изписало имената си. Те са от жълто злато. Роклята, с която певицата се врече във вечна вярност на Гринго, е дело на София Борисова.

Най-вероятно след венчавката семейство Давидови и техните кумове Павел и Преслава са отишли да се почерпят за щастливото събитие. От снимките се вижда, че гостите на гражданската церемония са малко, но голямата веселба тепърва предстои.

Софи и Гринго не веднъж признаха в различни интервюта, че планират сватба с около 400-500 гости. Давидов дори се пошегува, че Софка е искала да наемат зала „Арена Армеец“. Те обаче се отказали от това свое намерение, защото нямало да могат обърнат внимание на всичките си гости и те щели да се разсърдят.

Самата Софка сподели, че откакто е съобщила по телевизията, че с Гринго ще се женят, желаещите да присъстват на събитието не я оставят намира и постоянно й звънят по телефона, за да питат дали са поканени.

Източник: zajenata.bg

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!