img

Солта ще ви помогне да се пречистите и заредите с енергия

/
/
/
1935 Views

В много народи по света солта символизира чистотата и почтеността. Не е изненадващо, че с нея се провеждат терапии. Солта отдавна се използва в процедурите за почистване на душата и тялото по света, като най-важното е нейния силен положителен заряд, който съдържа.

Солта е способна да привлича и абсорбира негативната енергия за няколко минути, затова ви предлагаме да не губите време и да започнете да се отпускате! Пречистването на енергията е толкова необходимо за всички нас.

Пречистване със сол

За почистващата терапия ще ви е необходим съд, в който да поставите двата си крака и да се чувствате свободни, както и да изсипете пакет обикновена каменна сол. Следвайте простите инструкции за постигане на хармония!

Полезно е да очистите енергията и да почистите дома си със сол особено, ако изпитвате трудности в живота и често сте в лошо настроение. Проверете дали работи!

Ритуал за пречистване със сол

Изолирайте се от шума, хората и другите разсейващи фактори. Това може да се случи, както в домашни условия, така и на открито.

Добавете сол към съда. Не съжалявайте! Останете боси и се отпуснете.

Започнете мислено да изпращате всички негативни мисли, впечатления и вълнения под краката си, като си представяте как всичко лошо отива в солта. Чувствайте се свободни да се движите! Колкото повече енергия отдавате, толкова по-добро ще бъде пречистването. Може да стъпвате, да се въртите и дори да скачате, да си тананикате или да си кажете: „Отървавам се от лошото настроение“ или „Довиждане, лош късмет!“.

Когато почувствате, че негативизмът е изчезнал, почистете краката си и изчакайте малко, за да започнете последния етап от терапията с нови сили.

Внимателно съберете останалата сол в торба и я измийте в мивката, пуснете я в тоалетната чиния или я заровете. Не забравяйте да й благодарите.

Тази процедура става все по-полезна всеки път и ви зарежда с емоционален разряд. Сега можете да добавите сол не само към ястията си, но и към дневния си график.

Споделете тази статия с приятелите си и ги заредете положително!

Източник: bukvarche.com

It is main inner container footer text