img

7 необичайни факта, за децата, родени през февруари

/
/
/
452 Views

Събрахме мненията на учените и астролозите за индивидуалните особености на февруарските деца и изяснихме, че това са едни от най-творческите и артистични натури от всички. Предлагаме ви заедно да узнаем 7 факта за децата, родени през февруари:
1. Има голяма вероятност да станат художници или… полицаи

Това са две супер различни професии, но децата, родени предз февруари, имат голяма вероятност да изберат тези професионални посоки.
2. Водолей или Риби

Хората, родени от 1 до 18 февруари, са под знака на Водолея. Те са оригинални и прогресивни мислители, с ярко изразени хуманитарни инстинкти. Тодените от 19 февруари до края на месеца са състрадателните, артистиччни и малко авантюристични Риби.
3. В добра компания са

Все пак през февруари са родени трима от американските президенти — Джордж Вашингтон, Ейбрахам Линкълн, Роналд Рейгън, както и геният Стийв Джобс и невероятната Елизабет Тейлър.
4. Те могат да се родят в най-редкия ден – 29 февруари

И да празнуват рождения си ден веднъж на 4 години. Ако детето ви е родено на 29 февруари, следващият му рожден ден ще бъде през 2020 година.
5. Техният камък е аметист

Древните гърци вярвали, че той подобрявам мисловните процеси. А Леонардо Да Вични смятал, че аметистът развива интелекта и избавя от лоши мисли. Камъкът се асоциите и със спокойствие, стабилност, смелост и сила.
6. По-рядко се сблъскват с неврологични проблеми

При родените през февруари, март и април по-рядко се срещат неврологични заболявание. Но е вярно и че девруарските деца страдат по-често от сърдечно=съдови заболявание, затова ги съветват да се ограничават количеството на консумирания натрий – той присъства много в наденици и колбаси, в храни от бързото хранене.
7. Децата, родени през февруари, са най-малко от всички

Най-често деца се раждат през август и септември. Февруарските деца могат да се чувстват специални!

Източник: webmiastoto.com

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!