img

Дубай подготвя следващото чудо на света – безкраен басейн на 210 метра от земята (снимки/видео)

/
/
/
1425 Views

Най-големият мол, най-високата сграда и най-луксозните хотели… В Дубай ще намерите всичко „най“!

Сега мястото, което с течение на годините се разви от най-обикновено бедуинско село в най-модерния град на света, се готви за ново предизвикателство. В Дубай започва строежът на най-високо разположения, безкраен басейн на света.

През последните години Дубай е сред любимите дестинации на българите. Повечето от туристите пътуват дотам най-вече през зимата, за да се насладят на плажовете и слънцето или да се възхитят на невероятната архитектура. Още повече, че Дубай е прочут с мегаломанските си проекти. Не случайно най-сниманата сграда на света е хотелът Бурдж ал-Араб.

На изкуствено създадения остров Палм Джумейра сега се подготвя може би най-грандоманският проект – огромен, почти безкраен басейн, който ще бъде построен върху покрива на 52-етажния хотел. Изпълнител на проекта е компанията Nakheel и съвсем скоро туристите ще могат да поплуват на височина 210 метра над земята.

Самият хотелски комплекс Palm Tower е впечатляващ.

Петзвездният Palm Tower ще се състои от 432 луксозни апартамента, 290 стаи с множество заведения за хранене и развлечения. Хотелската част ще заема първите 18 етажа от сградата, а останалите апартаменти вече се продават. Може да избирате между напълно обзаведени студия и апартаменти с една, две и три спални с панорамен изглед към Палм Джумейра, Арабския залив и силуета на Дубай.

Жителите и гостите на The Palm Tower ще имат директен достъп до Nakheel Mall, който в момента се строи в сърцето на Palm Jumeirah. Palm Tower ще Ви предложи и директен достъп – чрез мост и пешеходни пътеки – до плажните клубове на Palm Jumeirah.

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!