img

Работа мечта: Да пътуваш и да тестваш яхти и суперавтомобили

/
/
/
466 Views

Британски сайт публикува обява за работата-мечта.

От кандидатите се изисква да пътуват по света и да тестват различни луксозни продукти, включително суперавтомобили, яхти дори частни острови и имения, пише The Sun.

Заплащането също не е за подценяване – 75 000 паунда на година, което прави около 170 000 лева. Сумата е около три пъти по-голяма от средната работна заплата във Великобритания.

“Търсим продуктов изпитател, който да изпробва нашите продукти, преди да бъдат пуснати на пазара. Успешният кандидат за мястото ще трябва да тества стила, комфорта и представянето на продуктите, както и да преценява дали те съответстват на стандартите на сайта.

От него ще се изисква и изготвяне на подробно ревю за всеки един продукт”, се казва в обявата на търговската платформа HushHush.com, която е насочена към заможната аудитория и предлага различни луксозни стоки.

Сайтът е създаден от 29-годишния Арон Харпин, който го определя като “Amazon за милионери” и иска да го превърне във водеща дестинация за богаташите, които искат да се сдобият “с най-доброто от живота”.

Сред някои от най-скъпите артикули, които фигурират в онлайн платформата към момента, са замък във Франция с цена от 70 милиона евро и суперяхта, която струва 24 милиона евро.

Арон Харпин е от Лондон, но в момента живее в Монако. Целта му е да гарантира на своите клиенти, че всеки продукт, който могат да намерят на сайта, е проверен и носи “печат” за качество. Това е и причината, поради която иска да назначи тестър на пълно работно време.

Клиентите могат да разчитат и на специална VIP услуга, която им позволява да инспектират на живо бъдещите си придобивки с помощта на лични търговски агенти. По думите му това е идеално решение за хората, които имат много пари и малко свободно време.

Харпин твърди, че вече е реализирал и първите си продажби през онлайн платформата, в това число и кораб на въздушна възглавница на стойност 100 000 паунда.

Източник: profit.bg

It is main inner container footer text