img

Изоставено куче чака 5 дни в снега стопаните си да се върнат… настаняват го в приют!

/
/
/
1254 Views

Кучетата обичат хората повече, отколкото можем да си представим.. те са верни, лоялни и обичат стопаните си за цял живот… точно поради тази причина когато биват изоставени, те не винаги разбират какво се е случило, дори когато ситуацията е напълно ясна!

Точно това се е случило с вярното кученце Клара!

Изоставена в Механиксбърг, Пенсилвания чакаща два дни стопаните си, тя първо начално остава незабелязана от преминаващите хора, но когато местните жители я виждат чакайки на едно и също място, бързо осъзнават какво се е случило.

Жанин Гуидо, опитен спасител и основател на приют за бездомни животни Speranza Animal Rescue храни в продължение на три дни самотното кученце и се опитва да я прибере, но Клара не е искала да напуска мястото, където е очаквала своите стопани да се върнат за нея… въпреки всичко след седмица в чакане, Клара най-сетне склонила и позволила на жената да я доближи и прибере.

Ето така са я забелязали жителните на малкото градче

чакайки на едно и също място, изоставена от стопаните си

Докато най-накрая не я прибира Жанин Гуидо – собственичка на приют за бездомни животни.

Сега Карла е излекувана и настанена на топло в центъра за животинки, чакаща новите си любящи собственици!

Да си вземете домашен любимец е отговорност, която не всеки може да поеме! Животинките имат чувства, точно както нас хората.. те са с нас в хубавите моменти, те са до нас, когато сме тъжни, те са до нас когато имаме нужда от тях и те никога не биха ни изоставили!.

Обичайте домашните си любимци и никога не ги изоставяйте, защото трудно се намира по-чиста любов от тази на едно куче!

Автор: Явор Русев Снимки: Speranza Animal Rescue

It is main inner container footer text