img

Нов хитов бизнес: БГ „камгърли”пъшкат пред уеб камерите срещу 2500 лв. на час!

/
/
/
1137 Views

Поне 100 българки правят онлайн секс срещу космическата заплата от 25 долара на минута, разбра Ко4.

Надницата се равнява на 2520 лева на час. Новината сподели пред „Уикенд” експерт по кибесигурност, който наблюдава необичайната ниша, завладяла компютрите на мъже по цял свят през последните десетина години.

„Само у нас поне сто са красавиците, известни като „камгърли”, които пъшкат пред уеб камерите в специализирани сайтове за еротомани. За нашенките в този бизнес по света няма точни данни, но предположенията са за десетина хиляди. Този бизнес е най-силен в САЩ и Канада, както и в силните икономики на ЕС – Германия, Франция, Великобритания, където клиентите имат порядъчно дълбок портфейл.

Всеки от нас може да влезе на конкретния уеб адрес и да си хареса момиче. Номерът е на първата онлайн среща секс бомбата да се поразхвърля, да покаже прелести и да зачака някой да се „закачи” на въдицата”, обясни компютърен спец.

Ако след няколкоминутен стриптийз петимният за секс клиент иска да навлезе по-дълбоко в интимната игра, входът към private room-а, т.е., към лична онлайн секс стаичка, се заплаща.

Цените варират, но обикновено са в границите на 5 до 25 долара за минута. Гладният за еротика самотник, който от седене пред лаптопа няма време за реална връзка, плаща невъобразими суми, за да наблюдава голата си мечта в интернет. Входът с 5 долара осигурява леки еротични ласки, докато $25 за 60 секунди гарантират здрав секс по избор на зрителя – анален, вагинален, френски или групови изпълнения, според профила на дамата отсреща.

„Интересното е, че българките, които правят секс пред уеб камери, в реалния живот не проституират. Много често това са жени с професии от барманка до учителка по математика. Сумата, която прибират, обаче не е в пълния размер на заработеното, защото сайтът, който им дава „трибуна” за изява, прибира между 40 и 60% от похарченото от екзалтираните наблюдатели”, подчертава запознат с особения бизнес.

Най-големият бонус от най-древния занаят, пренесен в мрежата, обаче са лапнишарани, които се влюбват наистина в секс инструкторките от екрана и така стават удобни за източване на банковите им сметки. За да се предотврати това, личната комуникация между момичето и клиента е строго забранена, а виртуалните прелъстителки се подвизават само с еротичните си псевдоними.

„Приблизително петима са виртуалните охранители, които следят да няма никакъв личностен контакт между продавачката на удоволствия и клиента. Съществуват обаче кодови обръщения, чрез които по време на чата хитрата девойка да подскаже някакъв начин за връзка, примерно своя имейл. Ако е попаднала на влюбен до уши мъж, скоро на пощата си получава писмо от този интернет Дон Жуан, в което той я моли за среща в ресторант или дискотека. На спявката магьосницата обикновено се оплаква, че не може да се спаси от този занаят, а така иска…

Нужни са ѝ „само” десетина хиляди долара, за да се откупи от бизнеса и след това двамата с мачото да отплават към залеза щастливи и влюбени”, разкри детайли източникът ни. Тогава настава време и за истинският удар – лапнишаранът намира сумата, превежда я по сметката на своята изгора и чака тя да му пристане. Което, естествено, няма как да се случи.

В повечето случаи виртуалното момиче и мераклията от другата страна даже не се и запознават.

Много често се изгражда особена връзка между тях, която протича изцяло през компютъра. Това обаче не пречи на мераклията да се счита за неин приятел или благодетел и редовно да захранва личните й банкови сметки. Неодавна 24-годишна варненка успяла да прилъже 59-годишен австралиец да й изпрати $130 000, които й трябвали, за да покрие стари дългове, да си купи билет и да замине за Сидни, за да заживеят щастливи заедно. Както се сещате, това така и не се случва, но парите са пратени. От този момент момичето вече не работи в сайта…

Точно такава българка от Пловдив неволно стана причина за огромна трагедия, която потресе САЩ на 24 януари. 29-годишният Грант Аматоен от щата Флорида бе арестуван, след като хладнокръвно изби семейството си – родителите и брат си, защото откраднал от тях 200 000 долара, които прехвърлил на красавица в България, с която се запознал в чата за онлайн връзки CamGirls.com.

59-годишният бащата на Грант – Чад Амато, 61-годишната му майка Маргарет и 31-годишният брат Коуди са намерени мъртви в дома им в Чулуота във Флорида.

В трите месеца преди тройното убийство Грант откраднал от тях $ 200 000 и ги прехвърлил на нашенката. Пред криминалистите американецът признал, че родителите му научили за кражбата и поставили ултиматум – да изкара 60 дни програма за пристрастени към интернет и към секса, или да напусне дома им. Грант изкарал няколко дни в лечебно заведение във Форт Лаудърдейл, от което излязъл на 4 януари. При завръщането си у дома близките му поставили нови условия за съжителство и казали, че ще го изгонят, ако не ги изпълни.

Едно от тях включвало да не комуникира с жената в България, но влюбеният Грант отсякъл, че това било несправедливо, защото тя му била гадже и щял да продължи да общува онлайн с нея. Така се стигнало до кървавата саморазправа на 24 януари. Семейството на Грант било открито мъртво на следващата сутрин. Трите жертви имали рани като от екзекуция, споделят потресените експерти от шерифския офис на окръг Семинол.

ХотАрена

It is main inner container footer text