img

Момиче на 12 г. роди от 14-годишния си доведен брат

/
/
/
493 Views

12-годишна австралийка нямала ни най-малка представа, че е бременна, до момента, в който не усетила родилни болки. Момичето било откарано в болница, където е дало живот на здраво бебче. Бащата на детето е не кой да е, а нейният полубрат, който е едва на 14 години. Двaмата са живеели в една къща.

Според сегашните закони на Западна Австралия, младежите са извършили престъпление, пише “Блиц”.

„В закона пише, че и двамата могат да бъдат обвинени, но на практика обикновено обвинение се повдига на момчето. Въпреки че половият акт е настъпил по взаимно съгласие, същността на проблемa е в това, че и двете деца са на възраст под 16 години“, коментира казуса адвокатката Сали Доу.

Полицейският комисар Крис Доусът смята, че ситуацията е много деликатна: „В момента се провежда разследване. Работим в интерес на всички страни“, заяви той.

Полицейските служители работят в тясно сътрудничество с представители на Министерството на здравеопазването, за да се уверят, че и трите деца ще са наред. Доклади на Министерството на здравеопазването на Западна Австралия сочат, че от 1980 година насам има едва 12 случая, при които деца на възраст от 12 години са родили.

Източник: struma.bg

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!