img

Вижте какъв стана Боби Ваклинов след спирането на “Господари на ефира”

/
/
/
1044 Views

Боби Ваклинов изобщо не си губи времето, особено сега, когато бъдещето на „Господари на ефира”, където професионално се подвизаваше доскоро, е все още неясно и засега екипа е разпуснат в творчески отпуск. Вместо да седи със скръстени ръце и да чака каква ще бъде съдбата на иначе много рейтинговото шоу обаче, Боби побърза да се хвърли отново направо в дълбоко!

Още от първия ден на февруари той стартира собствена рубрика по „Радио Fresh”, която носи името „Боби Ваклинов в рими” и ще може да бъде проследена всеки петък като част от „Шоуто на Блондинките”.

„В нея ще правя обзор В РИМИ на случилото се „по света и у нас/вас” през изминалата седмица!”, уточнява топ репортерът.

Скучните политически теми нямат място в римите на Боби, който ни обещава една чиста доза петъчно забавление.

Припомняме, че в началото на годината Ваклинов представи и видеото към новото си парче „Оригами” (автор на текста е самият Боби, музиката е на Mitko beats, а видеото е дело на Павел Симеонов, б.а.), в което се преплитат по необичаен начин скандалите, ревността и вечните съмнения в една любовна връзка. А за капак – топ репортерът бива преследван и от свирепа серийна убийца.

Както добре знаете, освен като репортер в „Господари на ефира”, а вече и като радио водещ, Боби от години се изявява и като рапър, а в песните си обикновено центрира теми и послания, близки до реалния живот.

Сингълът е първи за Боби след последната му песен „Сомнамбул”, която излезе в края на 2017-та и очарова с присъствието на неотразимата Диляна Попова в клипа към нея.

Източник: БЛИЦ

It is main inner container footer text