img

Формата на устните ви издава каква жена сте! Точност 98%!

/
/
/
745 Views

Вижте устните си и разберете каква жена сте!

Изненадващо, за съпруга ми и мен, но всичко съвпадна! Момичета, проверете и вие!

Външността на човека почти винаги отразява неговия характер. Японска поговорка гласи, че устните са не по-малко красноречиви от очите. Дори да мълчим, устните ни могат да разкрият много. Разгледайте устните на своя избраник и веднага ще научите за него много интересни неща!

И за да проверим точността на това твърдение, ви препоръчваме първо да приложите този тест върху себе си. Не приемайте този тест твърде на сериозно и не търсете пълни прилики в тези картинки. Намерете рисунката, който най-много наподобява устните ви.

И така, каква сте жена според формата на устните ви?

Погледнете се внимателно в огледалото! Сега потърсете вашия резултат.

Устни 1

Вие сте авантюристична, флиртуваща и енергична жена. Но въпреки това, не забравяйте да бъдете хладнокръвни, когато е необходимо.

Устни 2

Вие сте въплъщение на оптимизма. Вашият характер винаги търси (и почти винаги намира) положителната страна на нещата. Придържайте се към това и в бъдеще ви очаква голям успех.

Устни 3

Вие сте невероятно общителна и очарователна жена. Следователно имате безкраен брой приятели и приятелки, които не могат да бъдат преброени. Но не забравяйте, че не всеки е готов да даде рамо и да ви подаде ръка, ако е необходимо. Не давайте прекалено много за приятелите си. Погрижете се поне за част от себе си.

Устни 4

Вие сте много амбициозни, винаги искате повече и най-доброто. Това не е лошо, но всичко трябва да има граница! Не трябва да жертвате истинските си ценности и себе си в името на високите очаквания.

Устни 5

Имате невероятни интелектуални способности. Вие сте готови да завладеете света и да го изпълните със свои собствени идеи. Можете да дадете доста разумни съвети на всеки.

Устни 6

Любовта е вашата истинска природа и вашата цел. Трябва да бъдете обичани. И вие сами знаете как наистина да обичате. Ако сте били подлъгани в очакванията си, тогава е трудно да продължите по-нататък.

Устни 7

Вие сте много егоистични и обичате да се глезите и да се чувствате обичани. Приятните малки неща винаги са важни за вас, харесвате ги, когато изпълват живота ви. Заради приятните малки неща животът ви е в пълна хармония.

Устни 8

Вие сте безкористна жена. Вашата цел е да живеете за другите, да им донесете доброта и радост. За вас семейството и близките хора, които ви заобикалят, са от голямо значение.

Вижте още: Елеминирайте негативната енергия от дома с този прост трик!

Устни 9

Да бъдете център на вниманието за вас е всичко. Ето защо обичате да се обличате модерно, обичате да носите екстравагантни прически. Обичате да получавате всичко наведнъж. И почти винаги го получавате.

Източник: bukvarche.com

It is main inner container footer text