img

Принцеса Даяна: Ще ме убият докато съм в автомобил! (Вижте как предчувствала смъртта си)

/
/
/
1114 Views

Принцеса Даяна е потресена от убийството на Джани Версаче, тя подозира, че ще я стигне неговата съдба

Принцеса Даяна се намира на яхта в Средиземно море. Където отмаря с любовника си Доди ал-Фаед. Именно тогава бившата съпруга на принц Чарлз получава скръбната вест, че е убит един от най-близките й приятели Джани Версаче.

Прочутият италиански дизайнер е намерил смъртта си в имението си в Маями като е застрелян с няколко изстрела от убиеца Андрю Кънанан. Дизайнерът е поредната четвърта жертва на младия хомосексуалист. Тъй като 27 годишният младеж се самоубива само седем дни след убийството на Версаче.

Уелската принцеса отива на погребението на дизайнера потънала в скръб. Което е в Милано. На следващия ден сутринта един от бодигардовете на Даяна я намира на палубата да стои замислена. Доста по-късно той признава, че тя му задала много странен въпрос. Като го попитала дали мисли, че подобно нещо може да се случи и с нея.

Любимата принцеса на британците още тогава имала предчувствие, че ще я сполети трагична съдба и се е страхувала.

В писмо да иконома си Пол Бърел Даяна пише, че ще я убият докато пътува с кола, самолет или хеликоптер, разкриват източници. Същото споделя и друг свой приятел дизайнера Роберто Девори.

Дали е предчувствала или е просто стечение на случайни обстоятелства, но само след седем седмици Даяна загива заедно с любовника си в автомобилна катастрофа под парижкия мост Алма едва 36 годишна, предават от kurir.mk.

Така и до ден днешен няма яснота убита ли е Уелската принцеса или е умряла при нещастен случай.

Източник: razkritia.com

It is main inner container footer text