img

Ето кой богат ерген заби Алисия (СНИМКИ)

/
/
/
3777 Views

На Алисия определено не й върви в любовта. Чалга певицата за пореден път преживя бурен романс, след което е изоставена и самотна. А в списъкът й с мъже се прибавя още едно име на богат ерген. 

От лятото на 2018 година Алисия върти любов с красив ерген на име Симеон Филипов . Нещата бързо се задълбочават и тя все по-често преспива в къщата му в столичния квартал Бояна. Наскоро обаче двамата са се разделили, а певицата теши мъката си с работа. Изпълнителката поема извънредно много участия, за да не мисли за поредната провалена връзка.

Мони Филипов (в средата)

 

Има и друга версия за внезапния й апетит за работа. Без стабилен мъж до себе си, който да я издържа, тя е принудена сама да се погрижи за охолния живот, на който е свикнала.

Последният й любовник е отново по-млад от нея и със завидно финансово състояне, а с червената си скъпарска кола привлича погледите на всеки светофар. “Не знам как ги омайва, но винаги спи с хубави, млади и богати мъже. Пък нека не се лъжем, тя не е нищо особено”, съскат нейни колежки от гилдията.

За по-дълъг период от време в леглото си е успяла да вкара вратаря Николай Михайлов, милионерският наследник Георги Станоев-Бирмата и Валери Божинов, на когото му роди първия наследник. Половин година прекарва и със симпатичния Мони Филипов, но към момента наши източници докладваха, че двамата са скъсали и само времето ще покаже дали ще изгладят отношенията си или всеки ще поема по нов път. /show.blitz.bg

It is main inner container footer text