img

Джулия и Митака от „София – ден и нощ“ – новата любима двойка на меломаните (Вижте тук)

/
/
/
924 Views

Джулия и Кристиян Кирилов вече не крият любовта си, узна trg.

В края на 2018-та година поп фолк изпълнителката загатна, че сърцето й вече е заето като публикува снимка с нейния любим мъж в социалната мрежа Инстаграм. Джулия е открила любовта в лицето на Кристиян Кирилов, по-известен като Митака от „София – ден и нощ“.

Само преди две седмици Джулия официално призна за връзката си с Критиян в „Автограф“. И оттогава двамата не крият любовта си. Поп фолк изпълнителката и Кирилов се превърнаха в новата най-обичана светска двойка. Всяка тяхна обща снимка, споделена в социалната мрежа, се радва на много харесвания.

Не спират да валят и хиляди пожелания от феновете на певицата. Почитателите на Джулия вярват, че тя е открила истинската любов в лицето на Кристиян. Те дори очакват скоро поп фолк изпълнителката да се похвали с годежен пръстен, въпреки че връзката й с Кирилов все още е прясна.

Джулия отказа засега да разкрие подробности около запознанството й с Кристиян. Единственото, което поп фолк изпълнителката призна беше, че двамата се срещат на нейно участие. „Запознахме се на участие и после се развиха много интересно нещата. Само това ще кажа. Наистина беше много интересно. Някой ден ще го разкажа“, обеща поп фолк изпълнителката.

„Заедно сме и всичко върви добре“, каза още Джулия за връзката й с Кристиян. Тя не крие, че иска да получи пръстен и да създаде семейство с новия си любим. „Засега всичко върви много добре, така че времето ще покаже. Иска ми се. Щом съм с него, много неща ми се искат от него“, откровена е изпълнителката.

След тези откровения в „Автограф“, Джулия и Кристиян вече открито демонстрират любовта си в социалната мрежа. Те спокойно качват снимки, на които се целуват. А връзката им определено среща одобрението на феновете им.

Източник: kliuki.ws

It is main inner container footer text