img

Валентин Кулагин се натиска за „Капките“, дори не искал пари

/
/
/
1098 Views

Искам да участвам, но ме цензурират – жалва се Валентин Кулагин

Скандалният гримьор Валентин Кулагин прави всичко възможно да се уреди с място в предаването „Като две капки вода“, узна ko4.

Станалият известен с вечните скандали в къщата на „ВИП Брадър“ се опитва да се намърда в шоуто за имитации, като дори не искал хонорар. Той сам се предложил на продуцента Маги Халваджиян, но според гримьора в телевизията го цензурират.

„Нямам отправена покана от продуцентите на шоуто до този момент. Аз имам краката, задника, имам и гърлото, мога да лазя на сцената, движа се много добре“ – признава Валентин Кулагин.

Той се оплака, че най-вероятно няма да го вземат, защото се притесняват от характера му.

Вижте още: Ето кои звезди влизат в шоуто Като две капки вода

„Единствен след излизането ми от шоуто не ме поканиха при Гала. Тя ме цензурира. Сега сигурно и в „Капките“ ще вземат онази пародия Пепа Транс (Папи Ханс, бел. ред.), а аз съм този, който може да направи истинско шоу. Ясно е, че изнесох целия сезон на „ВИП Брадър“ – оживено обяснява качествата си Валентин Кулагин.

Той твърди, че не страда от липса на професионални ангажименти и има много клиенти, напук на слуховете, че вече никоя родна звезда не иска да се гримира при него – твърди в заключение вестникът.

Източник: kliuki.ws

It is main inner container footer text