img

Изпъкнали кости на краката: 4 продукта, които ще ви помогнат

/
/
/
2050 Views

Краката повече няма да ви болят и вие ще бъдете изненадани от резултатите!

Солите могат да се натрупват в резултат на проблеми като грип, тонзилит, подагра, бавен метаболизъм, недохранване, ревматични инфекции и носене на неудобни обувки.

Хората, които имат изпъкнали кости на крака, страдат от болка и срещат трудности при намирането на подходящи обувки.

Ето защо те често предпочитат да се подложат на операции, но това е временно решение – с течение на времето всичко се връща, както преди.

Естествената медицина е мощна и има лечение за отстраняване на този проблем.

Има доста ефективни методи за решаване на проблема с болката. Запознайте се с някои от тях:

1) Вечерта, поставете 300 мл вода и 1 супена лъжица стрити дафинови листа в тенджера – оставете да кипне и варете 5 минути.

Оставете чаят да се накисва до сутринта. След това прецедете и пийте на малки порции по 50 мл през деня. Продължете процедурата три дни. След това направете почивка една седмица и повторете лечението.

Ако вашият обем на урината се увеличи, тогава трябва да знаете, че средството действа и солта започва ефективно да се отстранява от тялото. Това ще ви помогне да почувствате облекчение и ще спре болката.

2) Поставете 5 дафинови листа в малък буркан с капак и добавете 100 мл 70° спирт. Накисвайте в продължение на една седмица, след това прецедете тинктурата.

Потопете краката си в топла вода с малко количество сода за хляб. След 10 минути изсушете краката си и нанесете малко количество тинктура, като я втриете добре. Обуйте памучни чорапи и оставете лекарството да работи до сутринта.

Прилагайте ежедневно. След два месеца ще бъдете изненадани от резултатите.

3) Измийте краката си със сапун. След това изсушете и нанесете йодна мрежа. Покрийте с алуминиево фолио, за да затоплите мястото и за да се абсорбира йодът по-добре. Прилагайте 1 седмица и болката ще изчезне.

4) Изсипете топла вода леген, така че да покриете краката си и добавете 1 супена лъжица хималайска или английска сол.

Потопете краката си в тази вода и ги оставете там за 20 минути. Правете това всеки ден, преди лягане.

It is main inner container footer text