img

Детето от зодия Лъв: един малък крал

/
/
/
861 Views

Да поговорим за това какво е детето Лъв! Какви са характерните му черти, какво представлява като цяло това малко съкровище:

Детето Лъв — малкият крал

Той е весел, щастлив, игрив — ако му харесва, разбира се. Ако някой е застанал на пътя на Лъвчето, ще последва такъв реч, че ще се скрие някъде!

В игрите детето от зодия Лъв

е тартор, постоянно подчинява другите на своята воля: майките на неговите приятели, които са по-скромни и затворени в себе си, може да се издразнят на детето-Лъв.

Трябва навреме да посъветвате малките Лъвове да бъдат по-сърдечни към другите деца. Защото Лъвовете са много горди, често тщеславни и са свикнали предимно да получават любов.

Лъвовете са много активни деца, подвижни, понякога неспокойни. Понякога мързелуват и просто не правят нищо – не поощрявайте това, карайте Лъвовете да се занимават с нещо!

Ако детето се научи да уважава желанията на другите, от него ще излезе много приятно същество. Но Лъвчето не обича да върши неприятни работи: той ще помогне вкъщи само преди пристигането на гостите и може да нареди масата, но никак не му се занимава с изхвърлянето на боклука…

Учителите винаги молят Лъва да помогне на съучениците си и Лъвовете се наслаждават на това: властта им харесва, затова и обичат да преподават. В училище те се справят прекрасно, но понякога мързелът им може да им попречи за отличен успех. Упрекнете Лъва в мързел пред всички и той ще учи, само за да докаже, че може да го направи!

Лъвовете имат големи изисквания, постоянно очакват най-хубавите дрехи и много джобни. В тийнейджърските години ще се влюбват много и постоянно ще устройват купони. По-добре да разрешите това на Лъва, иначе той просто ще го прави без ваше знание. Но затова пък после от него ще излезе свободен и силен човек!

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!