img

Тя свали 90 килограма от своето тегло, като свали само едно нещо в диетата си

/
/
/
710 Views

Историята на тази жена не само, че ще ви изуми, но и ще ви вдъхнови. Забременява с първото си дете, което ражда на 17-годишна възраст, след което започва да яде “неукротимо. Това довежда до “непоправими последици” – умопомрачителните 150 килограма живо тегло!

Всеки специалист-диетолог й казвал, че, ако продължи да се храни така, нещата няма да приключа добре за нея и в най-добрия случай живота и ще премине в инвалидна количка. Тези думи, се оказват, като крайъгълен камък за Черил. След разговора с лекарите решава да промени живота си. Започва диета и само след година и половина постига феноменални резултати!

Вижте фрапиращата разлика.

Вижте фрапиращата разлика.

Тя споделя, че преди да мине на диета, е пропускала закуската и се е хранела с любимите си храни – дюнер кебап, шоколади, багети с майонеза, чипс със сирене и куп други “вкусотии” в огромни количества.

Черил преминава на здравословно хранене. Изключва от менюто си всички нездравословни храни. Дори в минимални количества не си ги позволява. Година и половина по-късно сваля цели 90 килограма! В момента тежи 60. През тези 18 месеца тя се е хранила по следния начин, всеки ден!

Закуска: Парче бекон с размера на дланта на ръката, домат, гъби и 2 яйца

Обяд: 2 варени картофа със сос чили

Следобедна закуска: Кисело мляко или плод по избор

Вечеря: Спагети с доматен сос и сирене – около 350 грама.

Източник: vipnews168.com
It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!