img

Помните ли ги? Всички имахме такива! Бленуваните дънки от Корекома!

/
/
/
2759 Views
Преди повече от  140 години Levi Strauss създава първия чифт сини дънки, който завинаги променя начина на обличане навсякъде по света, споделя ИНФОБУРГАС
От самото си създаване през 1853 г., Levi’s е перфектното въплъщение на класическия американски стил и страхотната визия, постигната без усилие.

Това е един от най-разпознаваемите брандове в световен мащаб, който винаги успява да привлече вниманието на цели поколения с безупречната си репутация и гъвкав стил, запазвайки иновативния си дух.

Брандът е създаден благодарение на 24-годишния немски имигрант Levi Strauss в Сан Франциско. Наблюдавайки развитието на пазара и нуждата на потребителите от панталони, изработени от устойчиви и здрави материи, Strauss инвестира в денима.

През 1873 г. Jacob Davis – еврейски емигрант от Латвия, става бизнес партньор на Levi. Обединявайки усилията си, двамата предоставят на света първия чифт сини дънки.

На по-късен етап марката добавя към името си & Co, за да докаже, че моделите на Levi’s могат да бъдат носени от всеки и навсякъде.

В магазините – дънки „Рила”, в „Кореком” – „Райфъл”. Всичко хубаво, качествено и престижно беше от „Кореком”

 

It is main inner container footer text