img

Калина Кузманова сложи силикон и показа новата си придобивка (снимки)

/
/
/
4132 Views

Калина Кузманова, която играе русата Галя в риалити сериала „София ден и нощ”, напълни гърдите си с доста кубици, съобщава “България днес”.

За да се похвали с придобивката си, Калина се снима без дрехи на фона на снежната приказка в Банско, без да я притесняват минусовите температури.

Преди нея друга героиня – Симона, също инвестира в бюста си.

Бояна Генова, позната като малкото коте на Божинов, също направи промени в пазвата си. Тя подмени силикона си и се наблъска с още повече кубици.

Момичетата използват моментната си слава, за да си уредят ангажименти и след края на продукцията. По информация на “България Днес” всички епизоди на “София ден и нощ” вече са заснети. След като бъдат излъчени по Нова, сериалът спира завинаги. Много от участниците в кратките серии вече изкарват много добри пари, след като се прочуха.

Така един от основните герои Кристиян Кирилов, който играе мускулестия Митака, изкарва солидни хонорари като рекламно лице на спортни добавки и фитнес уреди. Самата Калина Кузманова отвори и свой бутик за дрехи, като целта ѝ е сама да рекламира артикулите си. Именно затова ще ѝ послужи и новият ѝ бюст.

Източник: novini.bg

It is main inner container footer text