img

В случай на инсулт иглата ще спаси живота ви! Вижте как!

/
/
/
1172 Views

Иглата може да спаси живота на пациент в случай на инсулт. Този съвет е бил даден от китайски професор, който твърди, че винаги трябва да имате игла в себе си.

Това е невероятен и нетрадиционен начин да спасите човек от инсулт. Всеки трябва да отдели време да прочете тази статия, защото никога не знаете, чий живот може да зависи от вас след минута. След като някой получи инсулт, той се нуждае от почивка и спешна помощ. Тези съвети ще ви помогнат да спасите живота на пациента!

Бъдете спокойни. Без значение къде е жертвата, тя не може да бъде преместена, защото ако преместите пациента, капилярите ще се пръснат и това ще предизвика мозъчен кръвоизлив! Ако имате спринцовка, е по-добре; в противен случай ще ви е достатъчна и обикновена игла за шиене. Поддръжте иглата над огън, запалка или свещ, за да я стерилизирате и след това я използвайте, за да пробиете подложките (меката част) на всички 10 пръста на ръката.

Няма специфични правила за акупунктурата, дупчиците трябва да са само на няколко милиметра от нокътя. Убодете така, че да може да тече кръв. Ако кръвта не започне да капе, тогава трябва да стиснете пръстите по-силно. Когато всичките 10 пръста кървят, изчакайте няколко минути – ще видите, че жертвата ще започне да се връща към живота си!

Ако устата на жертвата е изкривена, започнете да масажирате ушите й, докато станат червени – това означава, че кръвта е стигнала до тях. След това убодете с иглата всяко ухо в меката му част, така че от всяко ухо да изтекат няколко капки кръв. След няколко минути устата на жертвата вече няма да бъде изкривена. Изчакайте, докато жертвата се върне към нормалното си състояние без никакви необичайни симптоми, след това я изпратете в болницата.

Вижте още: КАК ДА РАЗЛИЧИМ ИНФАРКТ И ИНСУЛТ

Този метод за спасяване на човешки живот е традиционен метод в китайската медицина. Практическото прилагане на този метод дава почти 100% резултати и с помощта на него хората могат да преживеят инсулт.

Източник: bukvarche.com

It is main inner container footer text