img

Разбиване на митовете за Козирога

/
/
/
1553 Views

Козирозите следват девиза „Аз мога!“ и се ръководят от планетата Сатурн. Повечето хора смятат, че с тях трудно се говори, но това въобще не е така.
Да, представителите на тази зодия понякога се изолират и не желаят да бъдат забелязвани, но иначе са доста общителни натури.

Въпреки строгото им на вид лице, те са много чувствителни, но това може да го научи само този, който се опита да ги опознае по-добре.

Ето пет мита за зодия Козирог, които не са верни:

Козирогът е скучна натура

Когато прави нещо, Козирогът може да се „изключи“ за останалия свят и да не го интересува нищо друго. Затова може би го мислят за скучен, защото невинаги е разговорлив. Максималната концентрация му помага да осъществи целта си. Дори и да изглежда скучен за останалите, той може да се отпусне и да се забавлява, стига да намери подходящата среда за това.

Козирогът се държи хладно с хората

Някои остават с впечатлението, че Козирозите са изключително студени хора, защото понякога са по-сериозни. Но това просто е една защитна маска. Ако намерят приятели, на които могат да се доверят, те се отдават изцяло, споделят и правят приятни изненади.

Козирогът държи да контролира

Едно от най-силните им качества е самоконтролът. Понякога може да ви се стори, че Козирогът е по-груб и иска да ви контролира, но това не е така. Причината е, че те са свикнали да се грижат за близките и приятелите си и искат най-доброто за тях. В тази връзка могат да направят нещо, което не ви харесва, но по-късно ще установите, че е било за хубаво.

Целта оправдава средствата

Козирогът е прекалено целеустремен. Макар че всеки успех подхранва самочувствието им, те не желаят да осъществят желанията си на всяка цена. За тях приятелите и семейството са по-важни. Те не биха прецакали някого, само и само да се домогнат до нещо. Предпочитат да има с кого да отпразнуват постигнатото.

Козирогът не харесва промените

За мнозина тази зодия се свързва с консерватизъм. Козирогът обича да прави нещата по своя начин и често иска околните да го следват, но това не значи, че не обича промените. Просто му трябва малко повече време, за да се реши и нагоди към новостите. Той е привърженик на максимата, че е по-добре да вървиш по отъпкана пътека, отколкото по разорана нива.

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!