img

Николай Бареков съсипа Джамбазки: Готвя се за сблъсък с мухата Ангел Джендърбазки!

/
/
/
1131 Views

Николай Бареков отново атакува мощно Ангел Джамбазки!

Войната на Николай Бареков с Ангел Джамбазки продължава. Двамата не са в никак добри отношения, а първият не спира да унижава и обижда другия в социалната мрежа.

Николай Бареков осмя Ангел Джамбазки и с колаж

Този път бившият журналист нападна колегата си на тема сексуална ориентация. Той откровено го оприличава на джендър, като дори променя в тази насока фамилията му, видя Kliuki.bg.

„За Евроизборите се подготвям за сблъсък тежка категория с войводата – муха Ангел Джендърбазки, който според Каракачанов бил “най-харесван и популярен евродепутат”. На 15 януари в Страсбург същият господин Джамбазки гласува резолюция, с която поиска повече европейски пари за Гей паради и НПО-та на гейове, джендъри, лезбийки и транссексуални. Подкрепиха го и други от ГЕРБ и БСП. Само аз от българските евродепутати бях и гласувах ПРОТИВ! Аз съм двуметров българин, който държи на жените, обича децата и цени класическото християнско семейство и ценности. Джендърбазки, кажи си и ще ти олекне веднъж завинаги!“ – написа Бареков преди минути.

Ангел Джамбазки все още мълчи за отношенията си с Николай Бареков. Единствено последният го напада, а другият предпочита да не взима отношение.

Факт е, че някогашният директор на фалиралата ТВ 7 явно иска отново да привлече вниманието към себе си. От 5 години той работи в Европа, но идват нови избори и трябва да се подсигурят гласове.

It is main inner container footer text