img

На 84 години Лили Иванова осинови сираче! Поклон пред нейната постъпка!

/
/
/
6403 Views

Лили Иванова стана майка – осинови дете и му завеща милионите си! Вижте кое е детето!

Историята е следната: Лили Иванова до сега имала за свий любимец Иван, синът на голямата й племенница. В продължение на около 4 години той бил нейната голяма радост и него певицата била посочила като наследник на всичко, което притежава. Но това било преди.

Майката на Йоана се възползвала от ситуацията, за да осигури бъдещето на семейството си, но по този начин детронирала от завещанието и милиончетата на Лили, майка си и кака си.

Родителите на Йоана без капка свян се отказали от правата си върху детето в замяна на имотите и милионите на певицата.

Все пак Лили е сред най-богатите родни звезди. Тя притежава около 10 милиона лева само на сметки и още доста в чужда валута. Отделно притежава куп супер скъпи произведения на изкуството, три огромни мезонета в центъра на София и два мезонета на морето.

Певицата била толкова обсебена от малката Йоана, че изобщо не се интересувала какви драми предизвикала в семейството си. Тя не се отделяла от бебето и била убедена, че то й е изпратено от съдбата!

За доказателство, примата тръбяла, че момиченцето е родено на нейната рождена дата – 24 април. Според Лили, те двете били астрални близначки и делели една съдба!

Лили до такава степен се е вманиачила по Йоана, че започнала да й приписва черти от своя характер и да твърди дори, че то притежавало даже нейният глас!

В последният вариант на завещанието сиЛили Иванова оставя почти всичко на Йоана, като е оставила едно малко дарение на Самоковския женски метох.

Всички останали са детронирани и вече не присъстват в заветния документ. Обезнаследено е дори и кучето на Лили, което се нарича Мартин Карбовски.

Източник: informaciq.info

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!