img

Медийна бомба! Стана ясно какво ще се случи с “Господари на ефира”!

/
/
/
783 Views

Култовото шоу “Господари на ефира” няма да продължи да се излъчва по Нова телевизия, научи ексклузивно БЛИЦ от два независими източника.

От началото на годината предаването не върви в ефир, защото се водят тежки преговори за продължаването на договора му. „Говорим с всички възможни и желаещи „Господари на ефира” телевизии. Интересът е голям дори и от по-малки телевизии, въпросът е да видим с кого ще се разберем в крайна сметка”, заяви наскоро пред БЛИЦ продуцентът Джуди Халваджиян.

Медията ни узна, че шоуто, което се радва на рекордно висок рейтинг, няма да стартира в телевизията, в която досега се подвизаваше. Причините са неяснотите около собствеността на медията.

Припомняме, че юли месец миналата година Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) забрани придобиването на „Нова Броудкастинг Груп“ от компанията на чешкия магнат Петер Келнер. Така че в момента не е много ясно кой ще е новият собственик на телевизията.

Тази несигурност е била основната причина “Господари на ефира” да тръгне по нов път. Шоуто е едно от най-гледаните в страната, като освен със забавни скечове, се отличава и с разследвания за безумията, които се случват в страната.

БЛИЦ научи, че предаването е апетитна хапка за няколко телевизии, които вече се облизват да се преборят с конкуренцията.

Явор БЕЛЧЕВ, БЛИЦ

It is main inner container footer text