img

Изберете карта Таро и разкрийте вашето послание за 2019 година

/
/
/
1172 Views

Ще бъдете изненадани колко точна може да бъде вашата интуиция – синхроничността в този тест е поразителна!

По-долу са 6 карти Таро. Гърбовете са едни и същи, но като използвате интуицията си, изберете една от картите, които ви призовават най-много. Картата ще ви посочи това, за което ще искате да работите през 2019 г.

Поемете дълбоко въздух и избирайте. Не се досещайте – изберете.Коя карта ви призовава? Вашата интуиция ви подтиква, знайте, че съобщението е за вас.

Това са картите.

 

Ако сте избрали # 1 – ДЕВЕТТЕ ЧАШИ –

Удоволствие от сетивата, удовлетворение и желание за изпълнение, успех, сигурно бъдеще, щедрост и здраве.

През тази година ще преминете през период на голямо щастие и удовлетворение. Вие се намирате в емоционално силно място и това ще се покаже във вашата енергия и вашата усмивка. Животът наистина изглежда добре в момента и всичко се развива, както се надявате. Това е време за осъзнаване и оценяване на всичките ви благословии и магията на живота.

Деветте чаши могат символично да се представят като възнаграждение след период на упорита работа и усилия. Каквото и да сте работили, е постигнато успешно и можете да седнете и да приемете всичките похвали и аплодисменти, които сте спечелили с право. Сега хората ви виждат в различна светлина и мнозина ще завиждат не само на вашите способности и умения, но и на прекрасната вътрешна светлина, която свети в и около вас. Тя положително се изцежда от порите ви.

Твоето щастие и топлина също са заразни и мнозина ще те търсят за положителния ефект, който имаш върху тях. Други ще ви видят като вдъхновяващ; някой, който безмилостно преследва мечтите си, независимо от това, че са се отказали или мнението на другите. Трябва да осъзнаете, че сте постигнали нещо, което много, много други жадуват в живота си, но нямат смелост или решителност да следват. Сега е вашето време за блясък и имате пълното право да се чувствате доволни от себе си.

Има енергия от майка / баба от другата страна, която ви води в тази нова година. Тя знае, че сте се пожертвали твърде много и иска да знаете, че сега е вашето време.

Ако сте избрали # 2 – ДЪРВО НА ЖЕЗЛИТЕ

Проучване, търсене на неизследвани, разширяващи се хоризонти, дългосрочно виждане, лидерство и пътуване.

Има изграждаща инерция, тъй като нещата започват да се случват бързо и яростно. Вие не можете да помогнете, но ще бъдете увлечени от тази безумна вълна от положителна активност

Тази карта носи успех и щастие, когато се появи. Вие сте длъжни да се чувствате препълнени със самочувствие и самоувереност. Чувствате се уверени в това, което правите. Може да се почувствате развълнувани и изпълнени с ентусиазъм за проект или начинание, върху което работите, докато творческите ви сокове преминават безпрепятствено. Животът може да е бил малко в застой, но вие сте на път да се почувствате енергични и развълнувани за новата година.

Тази година може да имате няколко решения, но те ще се почувстват като облекчение. Вместо да се чудите и да се притеснявате за нещата, ще се правят планове и ще се предприемат действия с вълнение. Чувствате се позитивни за бъдещето и ентусиазирани за новия си дом и живот. Ако се опитвате да се откъснете от неприятна ситуация или болезнено минало, тази карта показва, че наистина ще се освободите и ще продължите напред. Той подчертава времето, когато сте готови да продължите с живота си и да обърнете гръб на миналото.

Има мъж – баща / дядо – енергия, която ви помага в новата година. Той би бил практичен / прагматичен мъж, който е видял живота в много черно /. Той ви помага да останете в момента, така че да не бъдете погълнати от нещата, които животът понякога поднася.

Ако сте избрали # 3 – КОЛЕСНИЦА –

Постигане на победа, съсредоточаване на намерението и волята, установяване на идентичност, самоувереност, поддържане на дисциплина, поемане на волята на властта .

Пътуването ви може да се е променило през последните няколко години със загуби и катаклизми, а вие загубихте равновесие, ако не дори и доверието си. 2019 ви дава възможност да настроите своя GPS и да спрете да бъдете отклонени от вашите мечти и стремежи. Прогресията се случва само ако се движите, предприемайки стъпките, дори и малки. Бъдете внимателни със съмнението в себе си.

Възможностите са постоянни за вас тази година, във всички области на живота ви. Отворен ли си за тях? Ще се предлагат бизнес възможности с финансова печалба, но би било разумно да се потърси финансов консултант, който да ви помогне да инвестирате. Има и творческо начинание, което трябва да проучите. А пътуването е важно, затова се уверете, че колата е настроена и готова.

Колесницата ви дава зелена светлина, която да ви предпази и да поеме контрола над живота си. Вашият успех зависи от вашата воля и способност да контролирате и да бъдете достатъчно смели да се движите напред, дори на непозната територия. Вие управлявате живота си в посоката, в която желаете, но това изисква сила и мотивация за създаване на собствена съдба.

Има и мъж от другата страна (който може да е пушил), който те наблюдава.

Ако сте избрали # 4 – ШЕСТ МЕЧА –

Преминаване през трудности, възстановяване след скърби, преживяване на промяна, униние.

Вие се опитвате да се дистанцирате от ситуация на стрес и сътресения, за да излекувате и да намерите баланс. Това е положителна индикация, че бавно се движите от бурните морета в по-спокойни води и изцелявате вашето емоционално минало. Време е да оставим зад себе си проблемно минало, за да се движим положително в бъдещето. Сега можете да видите светлина в края на тунела. Тази карта ви моли да вярвате, че животът ще ви подкрепи и ще донесе нови награди. Трябва да намерите вяра в себе си и ново усещане за цел. Шест МЕЧА отбелязват преходен период в живота ви, докато се движите от едно състояние на ума към друго.

Може да приключите годината с малко енергия, за да изпълните всички задачи и евентуално да се почувствате изтощени и победени от живота. Може да ви е трудно да работите ежедневно и да чувствате, че просто преживявате движенията. Преживяхте много трудно време, но не бягайте. Не забравяйте, че въпреки че някои конфликти и стреса в живота ви могат да бъдат причинени от други, има много добър шанс да сте един от най-лошите си врагове. Има и невероятно пътуване, което вероятно ще бъде планирано за 2019 година.

Наблюдава ви по-млад дух от другата страна, които ви пожелават повече игривост и радост.

Ако сте избрали # 5 – СЕДЕМ ПЕНТАКЛИ –

Спечелване на награда за усилия и работа, спокоен момент на разглеждане на алтернативи и различни подходи.

Тази карта е всичко за търпение, чакане, а понякога и отдалечаване от нещо, което не работи, вместо да го принуждава да работи. Става дума за това да бъдеш прекъснат и да се чудиш защо нещо, към което се стремиш толкова дълго, все още не е готово, за да прибереш реколтата.

Въпреки че понякога тази карта се възприема като предупреждение за разочарование и дълго чакане, аз виждам това повече като време за медитация и съзерцание, така че решенията не се правят от страх. Понякога трябва да отстъпим назад и да погледнем нещата от различна гледна точка, за да видим ясно и това което 2019 ще ви предложи.

Това е време на изцеление и укрепване. Следователно Седемте пентакли могат да представляват страх от провал, забавяне и разочарование. Положителната страна обаче е, че е по-вероятно да се научите от тези неуспехи и да прецените как по-добре да инвестирате времето си, за да създадете най-голяма стойност. За да избегнете чувство на чувство на неудовлетвореност, уверете се, че редовно преглеждате напредъка си, особено когато сте ангажирани в дългосрочна или продължителна работа, така че да можете да прегледате това, което работи добре и какво не и къде можете да правите корекции. Уверете се, че сте на правилния път и че ще постигнете целите си.

Има един дух, който вероятно дълго време е бил болен – да се бори усилено и когато най-накрая се отпусне, преминава мирно.

Ако сте избрали # 6 – ДЕВЕТ ПЕНТАКЛИ –

Материално благополучие и изтънченост, дисциплина, за да постигнете това, разчитайки на себе си.

Вие работите много, но сте готови за малко почивка. Имате право да се поглезите с почивен ден, масаж или каквото ви хареса. Животът не е бил много лесен, но това не те уплаши. Трябва само да помните, че не можете да бъдете супергерой през цялото време. И дори супергероите вземат почивен ден за почивка. Да, вие не сте мързеливи, като си вземете почивка.

Тази карта също означава, че ще има увеличение на благоденствието в рамките на следващите няколко месеца. Ресурсите за това са навсякъде около вас, просто останете наясно. Не забравяйте, че можете да извлечете полза от просперитета лесно и без усилие, ако го изберете. Може да са необходими дисциплина и самоконтрол, както и да поискате помощ. Това може да бъде заем за консолидация или просто разговор с приятел.

Изгарянето е реално и вие сте склонни да се тревожите. Това пречи на естествения поток на просперитет (любов, пари, здраве и т.н.) да дойде при вас. Може да ви е от полза да направите хипнотерапия, медитация или да създадете визия, която можете да продължите да гледате, напомняйки ви за вашата самооценка.

Има дух от другата страна, който може да е преживял депресията, да има някаква психична болест. Той / тя е този, който ви води, напомняйки ви да вземете своето рождено право и да престанете да виждате себе си като наказани с работа.

It is main inner container footer text