img

Водещата Радина Червенова успя! Надви най-тежката болест и се връща в ефир

/
/
/
3378 Views

На премиерата на документален филм, състояла се преди малко повече от седмица, съпругата на шефа на БНТ – Константин Каменаров – Радина Червенова се появи с дълга червена перука.

На премиерата на документален филм, състояла се преди малко повече от седмица, съпругата на шефа на БНТ – Константин Каменаров – Радина Червенова се появи с дълга червена перука.

Радина изглеждала леко подпухнала и свалила слънчевите си очила само по време на прожекцията, като веднага след кая ѝ ги сложила отново, твърди таблоидът “Уикенд”.

Миналото лято червенокосата водеща мистериозно се изпари от новинарския ефир, а хиляди зрители се питаха къде е изчезнала. По коридорите на БНТ се разнесоха всевъзможни слухове около отсъствието ѝ.

Истината за внезапната ѝ липса се оказа жестока.

От около година Радина била диагностицирана с тежко заболяване. Говорителката редовно ходела на профилактични прегледи, но въпреки това я връхлетяла бедата. Червенова била решена да се бори докрай и се подложила на терапия във Франция. За неин късмет, болестта била хваната навреме, а интервенцията е повече от успешна. Днес тя е в добро здраве и вече се появява публично.

В първите дни на годината Радина дори посетила колегите си в телевизията, който много ѝ се зарадвали. Почерпила ги с домашно приготвена торта. Червенова на този етап обаче не планира да се завръща на екран. Най-вероятно тя отново ще е сред лицата на „По света и у нас” през есента.

С коварната диагноза успешно се пребориха куп популярни жени у нас — водещата на „Съдебен спор” по Нова телевизия Нана Гладуиш, омбудсманът Мая Манолова, столичната кметица Йорданка Фандъкова, разследващата журналистка Маргарита Михнева, бившата социална министърка Емилия Масларова, тв водещата Миа Сантова, народната певица Николина Чакърдъкова и легендата на „Тоника СВ” Ваня Костова.

Сега в списъка на победителите е и Радина. Онкологичното заболяване надвиха и бившите министри на културата Вежди Рашидов и Стефан Данаилов, както и футболните легенди Стилиян Петров и Димитър Димитров-Херо.

It is main inner container footer text