img

13 Знаменитости превърнали се от грозни патета в топ красавици и красавци

/
/
/
2060 Views

Много хора се възхищават на лицата от лъскавите корици на списанията. За някои от тях, те са еталон за красота, а за други пример за подражание, но не всички се замислят за това, че някои от тях са изминали дълъг и трънлив път на самоусъвършенстване.

1.Крис Прат (2003 – 2017)

В младостта си актьорът смятал, че само талантът е достатъчен, за да бъде успешен. Но по-късно осъзнал, че не изглежда достатъчно добре и поработил доста върху себе си. Гледайки предишния Прат, изобщо не може да се каже, че е имал проблем със самочувствието.

2.Кейти Пери (1999 – 2012)

Кейти не винаги се е гордяла с женските си форми. Като тийнейджър тя мечтаела за фигура на модел и дори носела бельо за отслабване. Въпреки това, с течение на времето звездата се е научила да обича себе си и казва гордо: “Аз нямам тяло като на Кейт Мос, но съм горда и щастлива със своето.”

3.Дейвид Бекъм (1995 – 2013)

На младини Дейвид не се е грижил много за външния си вид. Той живеел за футбола и цялото си време отдавал само на него. Едва когато името му се прославя по целия свят, Бекъм започва да работи върху своя имидж. “Във футбола е много важно да имаш добра прическа, защото много хора, много момичета с камери са дошли, за да те гледат. От външния ти вид зависи популярността на играта.”

4.Шакира (1990 – 2012)

Днес, гледайки разголените тоалети в клиповете и на концертите ѝ, в никакъв случай не може да се каже, че певицата някога е била силно притеснена от своето тяло.

5.Джъстин Тимбърлейк (1996 – 2016)

“Всичко, което е предизвиквало подигравки и това, което те е карало да изглеждаш странно в очите на другите като дете, в крайна сметка ще донесе успех в живота ти като възрастен”, сигурен е Джъстин.

6.Риана (1998 – 2008)

“Ние винаги намираме недостатъци в себе си” – казва Риана. Тя признава, че само благодарение на успеха е успяла да вярва в себе си: “Преди щях да се свивам мълчаливо, с ръце на коленете и щях да се стеснявам от всички.”

7.Дуейн Джонсън (1990 – 2016)

Дуейн Джонсон започва своя път към самоусъвършенстването още от детството си. Той смята, че упоритата работа върху себе си е единствения правилнен път към постигането на своята мечта. “Идеал не съществува, но трябва да размърдаш задника си, за да го постигнеш, трябва… Това те води до успеха.”

8.Ники Минаж (2002 – 2016)

Като дете Ники е имала някои комплекси, свързани с външния си вид, но попадайки в сферата на шоубизнеса, тя започва да работи върху себе си. Сега певицата се обича достатъчно и доказателство за това е визията и днес.

9.Адам Лаваин (1996 – 2016)

Въпреки неуспешните експерименти с имиджа му като младеж, Адам не страда от липса на внимание към себе си. Певецът се усъвършенства постоянно, за да изглежда все по-добре, защото женската половина от публиката не сваля очи от него.

10.Деми Мур (1970 – 2010)

Трудно е да се повярва, че в детството си Деми е страдала от кривогледство. В зората на кариерата си, тя дори е трябвало да се подложи на 2 операции за отстраняване на проблема.

11.Кейт Хъдсън 1993 – 2016

Родителите на Кейт искали дъщеря им да избере по-земна професия, може би заради посредствения ѝ външен вид, но това никога не я е спирало да се стреми към мечтата си да стане актриса. “Харесвам тялото си. Да, то не е съвършено. Но такова ми е отредено, а и живеем само един живот!”

12.Кейт Уинслет 1985 – 2016

В училище дразнели Кейт, че е дебеличка. Но с течение на годините тя се научила да приема себе си такава каквато е и да намира във всичко своите плюсове. “Аз съм нормална жена с нормална фигура. Нямам намерение да отслабвам – имам си по-важни проблеми от това”.

13.Дженюъри Джоунс 1989 – 2014

Актриса и модел, тя никога не е страдала от липса на внимание, а напротив, въпреки имиджа си на момче като дете, тя винаги е била уверена в себе си. Дженюъри се страхува от пластичната хирургия и смята, че младостта на лицето може да бъде спасена с помощта на различни хитрости.

Източник: 7kefa.com

 

It is main inner container footer text