img

13 Двойници На Известни Личности, Които Са Неразличими От Оригинала!

/
/
/
1928 Views

Хора от различни краища на света, известни или не, могат да изглеждат почти еднакви. Днес “Поничка” реши да ви представи набор от снимки с двойници на световно известни хора. Дали това не е достатъчно доказателство, че природата е страхотна?

Даниел Радклиф


Този млад мъж, Николай, изглежда като Даниел Радклиф, само без белег на челото си.

[sc name=”inpost2″ ]
Джулия Робъртс


Освен, че е изключително сходна по външен вид до холивудската звезда ( Или това е подвиг на фотограф ?), тя също е много скромна – в противен случай, как бихте обяснили, че тя все още не е виждана в някакви блокбъстъри?

Джордж Клуни


Ако г-н Клуни всякога се нуждае каскадьор, той знае къде да намери един: в Турция!

Дани де Вито


Бразилският двойник на Дани де Вито е не по-малко популярен от самият актьор: той доброволно се снима с феновете си и се радва на вниманието. Така че сега той също е звезда!

Морган Фрийман


Този мексикански готвач изглежда толкова много прилича на известния актьор, че може да се подозира, че може би самият Фрийман приготвя вкусни такос в кафене.

Барак Обама

Илхам Анас е 40-годишен фотограф от Индонезия, чийто живот се променя напълно, когато приятелите му забелязали приликата му с 44-ия президент на САЩ. Мъжът решил да се възползва от външния си вид и започва да пътува по света. Така спечелил достатъчно пари за нова къща и обучение за децата си.

Джим Кери


Тази снимка на двойника Джим Кери не просто взриви мрежата –  тя достигна до самия актьор, който е доволен от тази прилика. Намирането на този човек, обаче, се оказа трудно: известно е, че той вероятно живее в Русия.

Кит Харингтън


Откакто Джон Сноу започнал да пленява дамски сърца, доста двойници на актьора са се появили. Например, този млад мъж на име Стив.

Кание Уест

Може би най-популярният рапър има роднини в Египет? Между другото, приятели на този човек са измислили име за него: Кание Ийст.

Матю Пери


Този харизматичен млад мъж обяснява, че хората по улиците често казват, че те го знаят. Това е всичко, благодарение на невероятната си прилика с Чандлър от популярния сериал  ” Приятели”, който играе Матю Пери.

Райън Гослинг

Този човек е публикувал снимката си онлайн и се чудим защо той все още няма партньор в живота. Е, ние сме сигурни, че двойник на страхотен актьор като Райън Гослинг няма да има проблеми с любовта в живот си!

Скарлет Йохансон


Снимка, направена преди 50 години, внучката на 72-годишната Джералдин, споделя в Интернет. Зашеметяващата прилика с жената беше изненада и за самата Скарлет: тя дори записа видео съобщение и ги покани на премиерата на новия си филм.

Антъни Хопкинс


Това е просто случайна баба. Но все пак кой знае.

It is main inner container footer text