img

Футболист номер 1 на България подкара немски звяр за 100 бона!

/
/
/
997 Views

Мощен бял мерцедес подкара Футболист №1 на България за 2018 година Кирил Десподов, видя “България Днес”. Най-скъпият роден играч не слиза от новата си придобивка.

Роденият в град Кресна Десподов е луд по скъпите автомобили. Преди това той търкаляше тъмносиньо ауди А6 с благоевградска регистрация. При него всичко в момента е мед и масло. Освен че спечели най-ценния индивидуален приз у нас, утвърди се като титуляр в националния, искан е от редица европейски клубове, но в личния живот също му върви.Резултат с изображение за mercedes ml 350 white

Освен новия джип Десподов е щастливо влюбен във Веселина – щерката на банкерката Цветелина Бориславова. Любопитното е, че той рядко я вози. Причината е, че приятелката му си има нает собствен личен шофьор.

Десподов показа за първи път джипа си по време на изслушването в сградата на БФС в Бояна през декември. Тогава той бе привикан заради скандал с вратаря Георги Петков, който впоследствие остана на второ място в класацията Футболист на годината.

След това Десподов дойде с луксозното возило и на самата церемония, като паркира на площад “Батенберг”. Белият мерцедес е модел ML 350 и струва 100 хиляди лева.

Кирил понякога си има и помощник-шофьор, който да се грижи за джипа. Това е неговият брат Димитър, с когото са неразделни. Митко е гадже с бившата балерина на Слави Трифонов – Гергина. Двойката също подкрепи Десподов, докато той бе обявен за №1 във Военния клуб в столицата.

След това именно Димитър откара мерцедеса на брат си. Футболистът пък отпраши в неизвестна посока с гаджето си Веселина и нейния шофьор.

На този етап националът и милионерската щерка нямат намерение да се женят. Кирил е само на 22 години и е амбициран да се съсредоточи върху футболната си кариера. “Обичам я и съм сигурен, че тя също ме обича. Но няма да се женим”, признава футболистът, струващ 4 милиона евро. Тези дни той беше предложен на италианския гранд “Милан”, който ще следи изявите му.

Източник: struma.bg

It is main inner container footer text