img

И БНТ иска „Господари на ефира“

/
/
/
750 Views

редаването „Господари на ефира“ преговаря с няколко телевизии за завръщането си в ефир, научи ko4.

Изненадваща версия за бъдещето на „Господари на ефира“ разкрива „Уикенд“. Апетит да вземе шоуто била проявила и БНТ. В случай, че продуцентът Джуди Халваджиян не успее да договори с Нова тв връщането му в ефир, предаването най-вероятно ще мина на издръжка в държавната телевизия – отбелязва изданието.

БНТ1 вече направи успешен ход, взимайки от Нова тв вече наложено сред тв публиката шоу „Стани богат“. Само за няколко месеца това стана най-гледаното предаване в обществената телевизия. Ето защо програмният директор Емил Кошлуков проявявал сериозен интерес да повтори опита, само се с „Господарите“.

Има два варианта за бъдещето на предаването в държавната телевизия. Единият е да се излъчва късно вечер по половин час всеки делничен ден, както беше в Нова тв. Съществува обаче и вероятност да се направи по-дълга версия, която ще тече веднъж седмично вместо сваленото преди цяла година предаване „Шоуто на Канала“.

В Нова тв пък, както изданието вече писа, се обсъжда „Господарите“ да се излъчват не по 5, а по три пъти седмично и да са с продължителност от един час. Ако това стане, най-вероятно предаването ще се позиционира на гърба на „Комиците“ по Би Ти Ви и ще се върне на ефир през март.

Източник: razkritia.com

It is main inner container footer text