img

Жените със зелени очи са специални

/
/
/
2006 Views

За зеленооките жени се носят митове и легенди … През Средновековието те са били изгаряни на клада, смятайки, че са проводници на зли сили, превръщайки ги във вещици.

Всъщност зеленооките имат напълно различна сила – привличането.

Те имат специален магнетизъм. Не всеки може да остане безразличен към тях, но обяснява това не със своята слабост, а с всякакви популярни вярвания.

Зелени очи

Очите са огледалото на човешката душа. И цветът им отразява характерните му черти. Зелено, жълто и синьо са равномерно смесени. Зеленоокият човек насочва едновременно две енергии: Донор и вампир. Той има такива качества като упоритост, самоувереност, издръжливост, стабилност, почтеност.

Той знае как да си постави цел и да я достигне, без да се обръща назад. В същото време, той изглежда целеустремен, а не арогантен. Затова в неговата среда се уважава.

Справедливо е да се отбележи, че зеленооките хора са много популярни, но не се стремят да бъдат лидери. Те имат отлични организационни умения и това им е достатъчно.

Те са професионалисти в своята област. Те подхождат отговорно към решаването на въпросите, задълбочено проучват ситуацията. Ето защо, основно взимат правилните, не импулсивни решения.

Зелени очи – реалисти с голяма интуиция. А това е рядка комбинация. Такива могат да бъдат предсказатели, или медиуми. За тях не е трудно да манипулират хората, но за щастие те рядко го правят.

Зелените очи не могат да стоят на едно място. Те са нежни и отзивчиви, но достатъчно горди, за да търпят пренебрежително отношение към себе си.

Хората със зелени очи имат много фино разбиране за любовта. Поради това те я търсят много дълго време … истинската. Понякога до края на живота.

Те са много уязвими в чувствата към най-близките.

Хората със зелени очи са много темпераментни. Те бързо се палят, но също така бързо и угасват. Те са праволинейни, имат остър ум. В отношенията, чувствени и капризни.

Те имат енергията да приемат и често използват хората, които ги харесват. Така се поддържа баланса на енергиите, защото тези, които я имат в изобилие, се нуждаят от човек, по отношение на когото могат да бъдат алтруисти.

Всичко, което им се приписва е вярно. Тези хора са мечтателни, благородни, но за съжаление, не с много дълбоки чувства. Не са способни на силни преживявания и вълни от емоции.

Хората със зелени очи имат студен и трезвен поглед към света. С тях е спокойно и стабилно. Те са верни и постоянни. Те са прекрасни приятели, но не много страстни любовници.

Оказва се, че тъмнозеленият цвят на очите е най -загадъчен само защото неговите собственици контролират едновременно две противоположни енергии. Те имат двойствен характер и се адаптират към ситуацията. Момичета с тъмнозелени очи буквално са като магнит.

Източник: alonews168.com

It is main inner container footer text