img

Дом На Колела За 1.7 Милиона Долара, Ще Ви Остави без Думи, Когато Го Разгледате Отвътре

/
/
/
3099 Views

За повечето хора терминът “моторница” съвсем не крещи “лукс”. Една немска компания обаче се различава и току-що пуснаха злато на колела от 1,7 милиона долара. Performance S е най-новият модел в модерната серия Performance на Volkner Mobil, както и неговите предшественици, основно е 5-звезден хотел, който можете да паркирате където желаете.

Елегантният и зашеметяващ 40-футово превозно средство съдържа двойно легло, напълно оборудвана кухня, просторен салон и отопляема баня. В случай че всичко това просто не е достатъчно за вас, класическата каравана дори има гараж с електрохидравличен асансьор и всичко това си подхожда с от Ферари до Мерцедес.

Така че, ако сте решили да тръгвате по открития път, но не сте готови да оставите комфорта на вашия мезонет и любимия ви Lambo, Performance S може би е идеалният приключенски кораб за вас – при условие, че имате около 2 млн. долара, които се поставят на резервоара. Превъртете надолу, за да го видите сами, и ни кажете в коментарите дали ще вземете това лошо момче.

luks-na-kolela-2

luks-na-kolela-3

luks-na-kolela-4

luks-na-kolela-5

luks-na-kolela-6

luks-na-kolela-8

luks-na-kolela-10

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!