img

Гледането на ръка разкрива колко години ще живеете!

/
/
/
1084 Views

Гледането на ръка или хиромантията е станало известно преди стотици години. То е разработено от индуските астролози. За първи път това явление било споменато в китайската книга, а след това хиромантията се разпространила доста бързо в цяла Източна Азия. Малко по-късно навлязла в Европа. Днес тя е изкуство, което се практикува активно.

Един от най-лесните начини за гледането на ръка не е с помощта на дланта, а с китката. На ръцете си имате различни линии. Смята се, че колкото повече линии притежавате, толкова по-дълго ще живеете. Най-често човек има 2-3 линии, но има хора и с 4. Всяка линия има собствено значение и може да разкрие важни неща от човешкия живот. С помощта на първата линия можете да разберете за здравословни проблеми. И така, ето какво показват линиите:

Първата е най-важната линия, която разкрива човешкото здраве. Ако е непрекъсната и ясна, това означава, че всичко е наред. Ако е слабо видима и прекъсната, тогава говори за съществуващи слабости в човека.

Съществува и разлика между половете. Ако тази линия е нарушена при жените, това може да означава гинекологични проблеми, например, със зачеването. При мъжете означава проблем с простатата или репродуктивната система.

Втората линия измерва нивото на богатство. Ако е ясна, тогава човек ще получи ярко и проспериращо бъдеще.

Вижте още: Ако имаш буквата М на дланта си, значи те чака нещо много голямо

Третата линия показва нивото на мощта, което имате. Отново, колкото по-добре се вижда линията, толкова по-добър ще бъде резултатът. Ако е ясна и дълга, тогава ще станете много влиятелен човек.

Наличието на три линии гарантира, че човек ще живее от 69 до 84 години.

Четвъртата се среща най-рядко. Тя се движи паралелно с третата, така че е свързана с нея. Наличието на такава линия означава, че няма да притежавате просто сила, а истинска постоянна мощ в живота, която винаги ще бъде с вас. Тези, които имат четвъртата линия, ще живеят повече от 84 години!

It is main inner container footer text