img

Ако сънувате тези 10 неща, не бива да ги игнорирате!

/
/
/
1409 Views

Ако сънувате тези 10 неща, не бива да ги игнорирате!

Юнг е казал, че чрез сънищата човек може да погледне в подсъзнанието и вътрешния си свят. Учените знаят, че мозъкът реагира на това, което се случва в съня по същия начин, както и на предметите и обстоятелствата от реалния живот.

Сънят може да ни каже какво ни притеснява най-много и в каква посока се движим.

Ето 10 сънища, които никога не трябва да пренебрегвате:

1. Полет в съня
Полетът символизира свободата и независимостта. Именно към тях се стремим. Ако паднете по време на полет, тогава в действителност ще трябва да преодолеете препятствия и да решите проблемите.

2. Водопади
В съня си сте видели себе си в близост до красив водопад? Това е добър знак. Водопадът символизира пречистването, премахването на проблемите и лошите навици. Може би в близко бъдеще ще можете да преодолеете желанията и навиците, които разрушават живота ви и късметът ще се върне при вас.

3. Зъби
Ако ви вадят зъб в съня ви, тогава се страхувате да загубите някой близък до вас. Ако зъбите ви падат на сън – вие сте объркани и това ви пречи да постигнете целта. В съня си сте видели гнили зъби? Вас ви очакват болести и здравословни проблеми.

Празно място вместо зъб символизира загубата на жизнената енергия и преждевременна старост.

4. Смърт
Видели сте собствената си смърт в съня си? Означава, че ще живеете дълъг живот. Или сте сънували смъртта на любим човек? Не е нужно да се притеснявате – този човек ще има дълъг и щастлив живот.

5. Бременност
Виждали ли сте се бременна в съня си? Очакват ви богатство, късмет, изпълнение на желанията. Този сън казва, че вероятно скоро наистина ще забременеете. Сънували сте, че дъщеря ви е в бременна? Имате много приятни и щастливи дни пред вас.

В съня се отървавате от детето? Това ви обещава загуба на смисъла на живота, разочарование от любимия човек.

6. Къща
Много добре поддържани и спретнати къщи наоколо – символ на обезпеченост и просперитет. Ако видите разрушени или изкривени сгради, очакват ви проблеми в семейството и на работното място, както и болести и злополуки.

Ето още няколко съвета, които ще ви помогнат да разтълкувате сън с много сгради:

болници – време е да си вземете почивка
търговски центрове – спрете да хвърляте пари наляво и надясно
образователни институции – очаква ви неочаквано откритие
хостели – ще се преместите на друго място
затвор – можете да нарушите закона по непредпазливост

7. Пари
Намерили сте пари на сън? Ще срещнете малки тревоги, но в крайна сметка ви очаква голямо щастие. Следвайте промените. Трябва да платите пари? Това обещава неуспех. В съня си получавате злато? Очакват ви страхотни перспективи, нещата ще вървят добре.

Загубили сте пари? Това не са най-добрите времена за вас, в работа ви очакват затруднения. Спестяването на пари е знак за богатство и комфорт. В съня си броихте много пари? Почти сте постигнали целта си.

8. Предателство
Сънищата за предателство винаги обещават промяна. Време е да анализираме живота си. Наистина ли сте доволни от брака си? Помислете как можете да го направите по-успешен и щастлив.

9. Огън
Огънят в съня е добър знак. Той символизира топлината и светлината. Запали сте огън? Приятна изненада ви очаква. Може би в познатите ще видите нови красиви черти.

Опитвате се да угасите огън? Вие имате много нервна работа, вие ще постигнете това, което искате, но преди това ще трябва да работите упорито. Видели сте огън в печката? Можете да разчитате на богатство. Вашата къща е погълната от огън? Ще имате фантастичен късмет, вашият бизнес ще донесе страхотна печалба.

10. Голота
Голотата символизира уязвимостта. Когато сте без дрехи, се чувствате безпомощни, не можете да се отпуснете. Може би сте в отношения, в които се страхувате да бъдете отхвърлени.

Може би имате страх от излагане. Скривате нещо и се страхувате, че други хора ще разберат за вашата тайна. С помощта на дрехите можете да се прикриете, но без тях всичко става очевидно и вие сте лишени от защита.

Източник: bukvarche.com
Кои от тези сънища най-често сънувате?

It is main inner container footer text