img

Софка заработва по хилядарка на минута

/
/
/
686 Views

По 1000 лв на минута печели фолк певицата Софи Маринова. Изпълнителката си докарва солидни доходи и от бакшиши по време на участия, научи HotArena.

На едно от последните си участия, фолк звездата напълни шепата с банкноти и за кратко време регистрира рекордна печалба.

Софи беше заедно със сина си Лоренцо и двамата заредиха хит след хит на сцената. А заможен посетител на заведението, поиска Маринова да му пее на уше, в резултат на което гушна 1000 лв за минута.

Певицата не се смути от факта, че всичко това се случваше пред очите на сина й, още повече, че младежът вече сериозно нагазва във фолк средите. И очевидно се подготвя за момента, когато ще го викат да пее на маса за мастити купонджии.

Публична тайна е, че родните звезди не разчитат само на договорените суми с управителите на заведенията. Най-добрият им финансов източник обикновено са именно добре почерпените гости, които ги викат на маса за някое кратко изпълнение, пише „България днес”.

Бакшишите си остават изцяло за тях, като не се отчитат пред продуцентите си за тези суми. И е трудно да се каже колко прибират на ръка.

За количеството банкноти, които певиците прибират, се носят легенди. За Софи преди години се появи информация, че строителен бизнесмен й броил на ръка 15 бона, защото бил много доволен от представянето й.

Друга градска легенда пък гласи, че Коко Динев подарил на Преслава цял апартамент, тъй като много харесал представянето й на частно парти с негови приятели.
Самата певица и до днес отрича да е получила такъв подарък, но мълвата продължава да се носи с години.

И въпреки че напоследък упорито се говори, че Софи има финансови проблеми, по нищо не изглежда това да е вярно.

Софи участва в риалити формата „Като две капки вода”, където получи солиден хонорар, а отделно има и по няколко пъти на седмица участия, от които прибира по няколко хилядарки.
На певицата й беше най-тежко, когато Гринго влезе в затвора, тъй като трябваше да се справя с всичко сама, но сега мъжът й е навън и двамата се радват на връзката си отново.

Двойката дори стяга сватба през март, а разходите се очаква да са колосални. Маринова обаче вярва, че ще успее да избие инвестициите си чрез получените подаръци, най-вече под формата на пари.

Певицата е в еуфория около подготовката на сватбата си с Гринго. Двамата влюбени ще се вземат на 24 март, а вече е почти готов и списъкът с гостите, които ще наброяват около 500 души. Софи признава, че си е взела и булчинската рокля.„Годината ни тръгна добре”, радва се Маринова. А Гринго признава, че датата са съобразили с кумата.

Кумове на младоженците ще са Преслава и Павел, които през септември миналата година се сдобиха с дъщеричка – Паола.

Източник: hotarena.net

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!