img

Ето защо Козирог ще имат най-силната година през 2019: Цялата вселена ще им съдейства да поемат по нов път

/
/
/
1629 Views

2019 година Козирозите са мотивирани от силно желание да започнат на чисто. Инстинктът за започване на нещо ново е с тях, както и желанието да го направят. Новаторските импулси са силни и те се чувстват енергични, спонтанни и ентусиазирани.

2018 беше страхотна за представителите на зодия Козирог, но пътуването им едва сега започва!

Пригответе се за още една успешна година изпълнена с емоция, нови начинания и много любов.

От началото на тази година до края на 2020-та , всички ще се стремя т да са като вас, защото планетите ще бъдат събрани във вашия знак.

Ето и няколко неща, които всеки Козирог трябва да има в предвид с навлизането на новата година:

Козирога обича да планира

Всички знаят, че козирозите са вечните мислители, с планове за бъдещето, за проектите за здравето, но дори и да са изпипали всичко, откакто Сатурн (планетата на кармата) влезе в знака Козирог в края на 2017, нещата станаха все по-трудни и по-трудни за тях, но това в никакъв случай не смущава упорития и борбен Козирог на когото все пак Сатурн е техния покровител! Всички остананали зодиакални знаци ще се стремят да бъдат като Козирог през 2019. Бъдете добър пример!

2019 годината на промени

За всеки Козирог идните две години са предопределящи за следващите две десетолетия! Сега е момента Козирога да извая своята нова личност, тяло и темперамент. Цялата вселена ще им съдейства да поемат по нов път и да се преобразят.

Ще намерят много нови приятелства, нови бизнес идеи и ще създадат нови връзки! Рядко се случва човек да се промени из основи, но шанса на Козирога е удар в шестицата, използвайте го!

2019 годината на силната любов

Новата година ще бъде решаваща за Козирога и в личен план. Ако Козирога има сериозна връзка, то тя ще се заздрави, всички малки търкания и различия ще се изгладят, това е годината за създаване на семейство за Козирога!

Южния възел, не е бил в Козирог от 2000-2001 година насам и заслужава повече внимание, това предвещава успех в новите любовни начинания, не се притеснявайте да направите първата крачка към човека, когото харесвате, през 2019 Козирога е обречен на любовен успех!

2019 годината на изкуствата

През 2019 и Юпитер минава през дома на Козирога, това предвещава страхотен период за нови начинания, като йога, медитация, танци, както и за преоткриването на дарби и заложби от страна на представителите на зодия Козирог, които до сега не са намирали време да развият.

Напълно възможно е това ново начинание да изгради новия облик на живота им и да го превърнат в професия. Какво по-хубаво от това един Козирог да работи това, което му доставя удоволствие!

Бъдете смели, силни и позитивни в мислите си Козирози, това е вашата година! Всичко и всеки ще допринесе вие да спечелите и да се издигнете и да властвате над зодиака!

Източник: За жената

It is main inner container footer text