img

Гаджето на Цвети Стоянова призна: Не сме заедно!

/
/
/
1077 Views

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова и дългогодишният й приятел – вратарят на „Локомотив“ (София), Александър Любенов, са се разделили, научи HotArena.

Двамата бяха заедно почти шест години и минаха през редица изпитания. Дори се говореше за сватба. Шокиращата новина бе потвърдена от Любенов, който се включи в лайв чат в инстаграм. Там един от приятелите му го попита „С Цвети заедно ли сте?“. Отговорът на стража беше още по-красноречив – „Не“.

Според близки до двамата те са сложили край на отношенията си още през ноември, но досега никой не е знаел за това. Каква е причината, не е ясно. Бившите гаджета явно не питаят лоши чувства един към друг, защото все още са приятели в социалните медии.

Съмненията, че нещо не е наред в двойката се появиха около празниците. Тогава гимнастичката качи своя снимка с късметче от кафе, на което пише „сватба“. „Само младоженецът липсва“, написа Стоянова с което намекна, че има проблеми с приятеля си. „България Днес“ потърси гимнастичката и вратаря за повече подробности за края на връзката им.

It is main inner container footer text