img

Алекс Сърчаджиева сподели разтърсващ спомен за Иван Ласкин

/
/
/
1172 Views

Алекс Сърчаджиева не се отдава напълно на тъгата и болката от загубата на любимия си. Доказателство за това бе качването ѝ на сцената само дни, след като загуби голямата си любов – Иван Ласкин.

Емоционален спомен за него обаче успя да я разтърси отново.

“Облечен в опаковка на лошото момче, на привидно груб и арогантен мъж, но вътре в душата си той е едно дете. Дете, което ще се разплаче с най-искрени сълзи за най-скъпия си приятел Чочо… дете, което обича жена си, живота и приятелите си само с пулса на сърцето си… съхранил романтиката в най-чист вид – той подарява на любимата си поляна със светулки, обожава двете си дъщери и е непримирим и бунтар само към изкривените ценности и пошлостта…”, това споделя за него Александра в личния си Фейсбук профил, а предаването, в което е гостувал съпругът ѝ, е “Търси се” по bTV отпреди 4 години.

Във въпросния епизод на предаването именно Александра е една от големите изненади за Иван Ласкин. Във видеото, което му пускат в студиото водещите Нели и Меги, актьорът чува и вижда от любимата си Александра най-красивото и емоционално описание, което някой му е правил.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

It is main inner container footer text