img

Слави Трифонов е кръвен брат с Георги и Васил Илиеви

/
/
/
3627 Views

Връзката между Слави Трифонов и покойните основатели на ВИС-2 братя Илиеви е много силна, разкриват хора от обкръжението на шоумена, които са запознати с връзките му в Ъндърграунда.

Дългият е бил изключително близък с Георги и Васил Илиеви и другарството му с тях започва още в зората на 90-те години.

Може би повечето от вас си спомнят каква реч държа Слави Трифонов в ефира на БНТ след показния разстрел на Васил Илиев пред заведение “Мираж”. Покойния бос на ВИС-2 беше разстрелян в новия си Мерцедес пред въпросния ресторант, където е трябвало да се срещне с шоумена.

Тогава водещия на “Шоуто на Слави” казва, че са убили един от “най-големите българи”, който е бил един от най-близките му хора в живота.

Трифонов пее на сватбата на Георги Илиев с Мая. След смъртта на по-големия брат Васил, Слави задълбочава връзката си с Жоро Илиев. Двамата много често можеше да бъдат засечени в общи компании, а по време на един запой в Слънчев бряг “скрепяват” приятелството си с “кръвна връзка”.

Пред смаяните погледи на над 30 души, които са присъствали в заведението, двамата са си срязали дланите и са смесили кръвта, за да скрепят “съюза” си.

Малко известен факт е, че Трифонов и Жоро Илиев са имали общ бизнес – дискотека край морето. Тя им носила огромни приходи. След това решават да направят собствено заведение в София и дори наемат помещение. Идва скандалът със Слави Бинев, при който Илиев го шамаросва здраво и това довежда до замразяване на проекта.

Източник: vipnews168.com

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!