img

Рибар видя в морето кукла и изпадна в ужас, когато тя изаплака с човешки глас

/
/
/
901 Views

Гас Хът ловял риба на плажа Матата – Нова Зеландия, когато видял във водата кукла и решил да я извади. Но когато най-сетне я издърпал на сушата, тя започнала да пищи и да плаче.

Оказало се, че това е детенце на 18 месеца, успяло да избяга от палатката на родителите си, пише The Sun.
Гас разказал, че обикновено ловял риба на друго място, но точно в този ден решил да смени локацията.

И явно това бил и късметът на малкото момченце, което иначе със сигурност щяло да се удави. “Когато плувах около детето, мислех, че е кукла, беше неподвижно. Протегнах се и го хванах за ръката, но дори и тогава не предполагах, че това е живо момченце.

Едва, когато детето започнало да плаче, разбрал какво всъщност става. Мъжът веднага съобщил за случилото се на шефа на туристическия комплекс, а съпругата му тръгнала да издирва родителите. “Лицето му беше като от порцелан, обримчено от къси, замръзнали от студа коси.

Наистина мислех, че това е голяма кукла”, признава рибарят. Майката на момченцето Джесика Уайт изпаднала в шок, когато я събудили, за да й съобщят за случилото се. В началото дори помислила, че това е някаква нелепа, жестока шега.

Тя така и не забелязала, че докато спяла със съпруга си, детето успяло да се измъкне от палатката. Уплашената жена веднага изтичала при детето си, което било ледено студено с посиняла кожа.

Майката не давала на детето си да заспи до идването на медиците. За щастие, те успели да го спасят. “Беше ужасно, като го видях, но той дишаше, беше жив.

Силно го прегърнах и опитвах да го стопля с тялото си”, признава Джесика. Родителите предполагат, че момченцето било събудено от шума на вълните, защото обикновено по това време спяло здраво. По изгрев слънце детето успяло да се измъкне от палатката и хукнало към океана.

It is main inner container footer text