img

Зодиите с най-много мозък в главата!

/
/
/
854 Views

Вижте какво казват звездите за най-умните зодии в класацията. И дали вие сте сред богоизбраните с най-висок интелект?

Риби

Според зодиака Рибите са най-умните и мъдри представители.

Хората от тази зодия почти винаги са прави. Трябва да се вслушвате в техните съвети. Които винаги са изпълнени с голям смисъл. Алберт Айнщайн, смятан за най-интелигентния човек в света е от тази зодия. Друг от най-изявените интелигентни хора родени под знака на Риби е създателят на Apple – Стив Джобс, научаваме от lifestyle.bg.

Близнаци

Близнаците заемат второ място в класацията за най-умни зодии. Техните представители са втори по интелигентност след Рибите. Те са истински факири при боравене с думите. Успяват да научат много чужди езици. Умеят с лекота да усвояват нови знания. Дори могат да се отличат в академични среди. Българският Министър председател Бойко Борисов е типичен представител на зодия Близнаци.

Рак

Представителите на зодия Рак са трети в класацията. Те се отличават с умения да запомнят лесно. И то само важни неща. Притежават аналитични умения. Което им помага лесно да се справят с всяка една ситуация. Сред най-известните представители са – Даяна Спенсър, Джордж Буш и Далай Лама.

Водолей

Представителите на зодията са четвърти. Те са високоинтелигентни хора, които са изключително отдадени на работата си. Особено добре се развиват в професионален план. Родени под знака Водолей са известните ни футболисти Христо Стоичков и Бербо. В световен мащаб представители на зодията са Дженифър Анистън, Шакира и Джъстин Тимбърлейк. Да не забравим и актрисата Стоянка Мутафова. Която също е типичен Водолей.

Източник: zajenata.bg

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!