img

Джуди Халваджиян разкри кога и къде започват “Господари на ефира”

/
/
/
801 Views

Както наскоро ви информирахме, преди броени часове Маги Халваджиян официално съобщи, че любимият на мнозина формат „Като две капки вода” скоро се завръща в ефира на Нова телевизия, след като преговорите за него са успешно финализирани. И логично, въпросът кога и дали изобщо неговата съдба ще последват „Господари на ефира”, остана отворен. Свързахме се с продуцента на предаването Джуди Халваджиян, за да разберем от извора как вървят преговорите.

Думите му разсейват всевъзможните спекулации, които обикалят публичното пространство в последно време.

„Продължаваме преговорите с всички възможни и желаещи „Господари на ефира” телевизии. Интересът е голям дори и от по-малки телевизии, въпросът е да видим с кого ще се разберем в крайна сметка”, каза Джуди Халваджиян, без обаче да посочва конкретна телевизия.

„В момента не отричаме нито един шанс, включително и предаването да стартира отново по Нова телевизия. Надявам се в рамките на две седмици да стане ясно окончателно къде ще започнат отново „Господарите”.

На слуховете, че творческият отпуск, в който се намират в момента „Господарите”, се дължи на липса на финансов бюджет, продуцентът отговори така:

„Пълни глупости са това, че ще има рокади в екипа на „Господарите”. Другото, което трябва да стане пределно ясно е, че проблема не е в парите. Изобщо не става въпрос за пари, както се опитват някои хора да го изкарат. Далеч са от истината.”

Както вече казахме, в момента целия екип на „Господари на ефира” е в творчески отпуск и очаква скорошното си завръщане на екран.

Източник: show.blitz.bg

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!