img

Датата на запознанство разкрива каква ще бъде връзката ви – вижте как!

/
/
/
553 Views

Колкото и нереално да звучи, по датата на първата ви среща можете да определите как ще протече и дали изобщо има бъдеще връзката ви с настоящата половинка.

В зависимост от месеца, в който сте се запознали имате зодия, която ще покровителства бъдещите ви отношения.

Ако сте се запознали:

Периода 23.12-20.01. Ваш покровител е земната зодия Козирог. Като цяло връзката ще протече с тенденциозно ставане и скриване на чувствата. Въпреки това този факт няма да попречи на устойчивостта и искреността й. Единственият проблем, който може да се появи като по-сериозен, е на тема съревнование за надмощие.

Периода 21.01-18.02. Покровител на вашата странна и неразбрана от околните връзка е Водолей. Очертава се доста спокойна връзка на двама високоинтелектуални партньора, ценящи взаимната си свобода.

Периода 19.02-20.03. Ваш водач е зодия Риби. При запознанство през този период ви грози опасност от недостиг за реално възприятие на нещата, както и много караници за несъществени и дребни неща.

Период 21.03-20.04. Покровител – Овен. Доста коварен месец за запознанства. Грозят ви, освен любов от пръв поглед, спорове, обиди, неустойчивост на отношенията. Тези връзки често се разпадат.

Период 21.04-21.05. Покровителствани от Телец, вашите отношения ще са здрави и устойчиви. Всичко във връзката се държи на общите житейски принципи, като материалното е на последно място.

Период 22.05-21.06. Близнаците носят на вашата връзка непримирими карания, съпътствани с чести изяснявания на отношенията. Очакват ви много пътувания и гостувания, както и чести промени.

Период 22.06-22.07. Най-добрият месец за запознанства, под крилото, или по-точно – щипката за зодия Рак. Душите ви са допълват в интуитивно търсене и допълване на потребностите един на друг.

Период 23.07-22.08. Лъвът носи благодат на тази красива двойка. Силните чувства са налице, бракът е сигурен, както и децата.

Период 23.08-23.09. Покровител е зодия дева. Очаква ви връзка, силно съсредоточена върху детайлите, които често са и причина за разпада й.

Период 24.09-23.10. Покровител е зодия Везни. Връзката цели по-скоро постигането на висок социален статус, като е възможно да се води двойствен живот. Въпреки това, отношенията са много силни.

Период 24.10-22.11. При Скорпион идва ред за страст, ревност и общо взето буря от емоции.

Период 23.11-22.12. Стрелец предвещава наличието на силни чувства и потребност от сдобиване с потомство.

Източник: ПИК

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!