img

Хванаха в издънка благоевградчанката с тузарския „Мерцедес” с 6-те хикса

/
/
/
2229 Views

Голяма беда сполетя собственичката на първия в България автомобил с уникален по рода си регистрационен номер. Белият “Мерцедес” от най-луксозната серия S бе засечен на “Симеоновско шосе”. Уникалното на колата е табелата ѝ, тъй като в нея няма нито едно число, а тя е съставена само от букви. След първата E, която показва, че автомобилът е от Благоевград са подредени цели шест букви X.

Собственичката ще трябва да бръкне в джоба си, тъй като е нарушила закона, като е спряла на “Зелена зона” без да плати и лев и е получила скоба, пише БЛИЦ.

Припомняме, че проучване на struma.bg установи, че лекият автомобил е собственост на фирма „Анвели груп” ООД със съдружници Димитрина Великова и французина Един Антоан Обри. Адресната регистрация на дружеството им, създадено преди 4 години с капитал от 9 лв., е на ул. „Стоимен Календерски” №18 в Благоевград. На същия адрес е регистрирана и туристическата фирма „Анвели травъл “ ЕООД, като и на двете управител е 37-годишният французин. В жилищната кооперация на този адрес в Благоевград живее майката на младата бизнесдама със съпруга си, който е полицай. Димитрина и Един живеят в София, а офисът на туристическата им фирма е на ул. „Кричим“ в престижния квартал „Лозенец“.

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!