img

Качествата на един Стрелец, които ще ви накарат да го имате за приятел в живота си.

/
/
/
1443 Views

1. Стрелците са уравновесени, спокойни, емоционално зрели.
Винаги можеш да разчиташ на добър съвет от тяхна страна и на безпристрастно отношение.

2. Стрелците не са склонни да съдят. Напротив, те умеят да се поставят на мястото на другия и да го разберат, дори ако той самият не разбира себе си.

3. Стрелците не обичат да влизат в безсмислени спорове, но и не обичат да си мълчат, когато да убедени, че са прави. Те са чудесни учители за това как трябва да отстояваш позицията си.

4. Стрелците съчетават в себе си духовното и земното. Те наистина умеят да се наслаждават на мига и в същото време да се издигат над дребните ежедневни битовизми и сякаш да се докосват до неземното.

[Свързано изображение]

5. Стрелците не умеят да лъжат. Или по-точно – не обичат. Смятат, че лъжата причинява излишни усложнения. Стрелцитенепрестанно ни напомнят, че най-важното е да сме истински – пред другите и пред себе си.

6. Стрелците държат на думата си. Те никога не дават празни обещания, а обещаят ли нещо, ще направят и невъзможното, за да го изпълнят.

7. Стрелците обичат свободата и затова не ограничават свободата на партньора си. В същото време Стрелците не обичат игричките и празните връзки. Така че, имате ли романтична връзка със Стрелец, не само ще запазите свободата си, но и ще получите верността му.

8. Стрелците винаги са насреща, когато имате нужда от тях. Няма значение кога за последно сте се видяли. Или чули. Няма значение дали сте във фазата “най-близки” ли сте скарани. Имате ли нужда от тях, повикате ли ги, те ще се отзоват. Без значение къде са, с кого са или… колко е часът.

9. Стрелците трудно се влюбват, но направят ли го, е за цял живот. Те пазят сърцето си, но когато ви го дадат, ви го дават изцяло – без задръжки, без предпазни колани, без предварителни застраховки…

10. Стрелците са хора с модерни възгледи и освободени разбирания. Въпреки това семейството за тях е най-важен приоритет. Нищо не е преди любимите им хора – нито кариерата, нито личните успехи, нито забавленията… На първо място за Стрелците винаги е любовта.

11. Стрелците са отговорни, комбинативни, изпълнителни. Заемат ли се с дадена задача, поемат ли ангажимент, ще обърнат света, ако е нужно, но ще го изпълнят. На Стрелците просто може да се разчита.

Източник: zajenata.bg

It is main inner container footer text