img

Вижте как изглежда дъщерята на Ваня Червенкова! Станала е истинска дама!

/
/
/
1398 Views

Малкото момиченце на Ваня Червенкова порасна и стана истинска красавица, направо е неузнаваема

Стилна, модерна и елегантна. Такава е дъщерята на бизнес дамата Ваня Червенкова – Никол, която винаги е била коректив за модните тенденции у нас.

Дъщерята на Ваня Червенкова определено е наследила модния нюх на майка си.

В социалния й профил често я бъркат с фотомодел не само заради добре поддържания й външен вид, но и заради стилния й подбор на дрехи. Неслучайно последната й снимка с лисичата кожа предизвика толкова коментари относно блестящата й визия. „Николче, прекрасна си! Стилна, както винаги!“, „Уникално палто имаш, откъде е?“, „Класа!!“, и прочие комплименти заваляха в мрежата.

24-годишната Никол наследи успешно бизнеса на майка си, но има и собствени проекти. Освен всичко друго, се занимава и с благотворителност. „Щастлива съм, че дъщеря ми превъзмогна ужаса, който преживя едва 8-годишна. Днес тя ме превъзхожда и е моята по-добра версия“, сподели преди време Ваня Червенкова.

През 2003 г., във Варна пред очите на малката Никол, бизнесдамата бе простреляна с 2 куршума в главата и 4 – в тялото. Оцеляла като по чудо, днес Ваня е благодарна за живота си и най-вече за това, че дъщеря й е надживяла кошмара, превръщайки се в успешна млада дама.

 

Двете грации винаги обират овациите по светски събития, благодарение на вродения си нюх към модата.

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!