img

5 статуи, които хората обичат да докосват на науместни места

/
/
/
4917 Views

Всички знаем, че статуите могат да несят късмет. Просто отидете в който и да е туристически град по света, и ще намерите статуи, които трябва да докоснете, целунете или да имате друг вид контакт с тях. За някои се носят легенди, а за други не. Всъщност може да е лесно да забележите коя част от тялото носи късмет, тъй като тази част може да е различна, или може да е започнала да ерозира.

Тези 5 статуи от цял свят, хората обичат да докосват на неподходящи места.

5. Crazy Girls в Лас Вегас

Не сте изненадани, нали? Подходящо е да има поне една статуя, която да носи късмет.

Стаята на Crazy Girls представлява редица от жени, които стоят с гръб към хората. Задните им части са там, за да могат всички да ги видят. Ясно е, че хората се наслаждават на докосват дупетата на момичетата. Те вече имат по-различен цвят от останалите части на телата.

Crazy Girls всъщност беше шоу на живо, което се провеждаше 28 години в Riviera Hotel and Casino. Имотът е затворен през 2015 г., а статуята е преместена в Planet Hollywood.

Той отдавна е любим на туристите. Те хващат задниците на момичетата и си правят снимки със статуята. Шоуто все още може да се види. Сега то се изпълнява в Sin City Theater всяка нощ, с изключение на вторник.

It is main inner container footer text