Топ 5 истории от реалния живот, които изглеждат като сюжет на хорър филм

0
473

3. Открадната ръка

47-годишен мъж от Индия, който е идентифициран единствено с името Муругесан, е живял като бръснар в малайзийската столица Куала Лумпур от 16 години, без никакви инциденти до този момент. Докато една странна среща през март 2012 г. не променя живота му завинаги.

Според показанията на Муругесан, той е бил в бръснарницата си с клиент в една неделя, когато двама мъже влизат в салона му. (съобщава се, че Муругесан ги е описал единствено като „непознати“).

Муругесан казва, че единият от тях е помолил да използва тоалетната му. След като бръснарят насочва мъжа към нея, вторият мъж застава зад него и го хваща здраво, като не му позволява да мърда. В това време, първият мъж вади коса, издърпва лявата ръка на Муругесан напред и я отрязва.

Най-странното от всичко е, че двамата мъже бягат от магазина, взимайки ръката със себе си. Мотивите на мъжа и до днес са напълно неизвестни, въпреки че излязоха спекулации, че са били изпратени от конкурент, за да не може Муругесан да продължи да работи, а по-жестоката теория е, че са били канибали, които възнамерявали да сготвят и изядат крайника.