5 съвета за успешни спортни залози

0
242
  1. Присъединете се към най-добрите сайтове за залагания

Залозите онлайн без съмнение са най-лесният и най-удобният начин да се постави залог на спортно събитие. Най-трудната част от това е да решите към кой сайт искате да се присъедините, просто защото има толкова много между, които да избирате. Като цяло, сайтове за онлайн залагания са уважавани, но има няколко места, които е по-добре да се избягват. Нешият свет е да се доверите на лицензираните за България, за да сте напълно сигурни за средствата и сигурността си, такива са Bet365 и Betfair.

  1. Не усложнявайте играта си

Може да се изкушите да поставите по-сложни и модерни залози, тъй като те често предлагат по-високи коефициенти. Въпреки че не можем да се простираме дотам, че  да кажем, че никога не трябва да се правят такива залози. Има много да се каже за придържането към простите залози, особено когато сте само в началото. Винаги можете да започнете да експериментирате с по-сложни залози, след като имате някакъв опит зад гърба си.

  1. Използвайте бонуси и промоции

Повечето сайтове за спортни залагания предлагат бонуси за нови клиенти, за да насърчат ентусиастите да се регистрират или да възнаградят редовните си клиенти за тяхната лоялност. Ето например, Bet365 предлага до 100 лева бонус за всеки свой нов играч. Бонусите и наградите са една от най-големите ползи от онлайн залаганията, така че винаги трябва да се стараете да се възползвате от тях, когато можете. Поради тази причина си заслужава да държите под око сайтовете за залагания за промоции и специални оферти. Това може да Ви осигури допълнително валю.

Бонусите, наградите и промоциите могат да имат значително въздействие върху парите, които печелите (или губите) като цяло. Времето, прекарано в работа как да получите най-доброто от тях е добре прекарано време.

  1. Бъдете дисциплиниран

Добрата дисциплина е абсолютно задължителна, ако искате да бъдете успешен в спортните залагания. На първо място, трябва да залагате само парите, които смятате, че можете да загубите. Ако заложите сума, която не можете да си позволите да загубите, то това почти сигурно ще попречи на способността Ви да вземате обосновани решения и може да доведе до там, че да поставяте грешни залози.

Преценете колко пари можете да похарчите за залози, след което си определите сума, започнете да градите банка. Не използвайте тези пари за нищо друго.

Да се придържате към този съвет е много трудно, особено ако преминавате през лоша серия, но вие трябва да сте подготвени за подобна ситуация. Запазете спокойствие и се контролирайте.

Ако поставяте все по-големи залози  с надеждата, че можете да си върнете загубите с един печеливш такъв, рядко се получава, и почти винаги завършва зле. Ако продължите да залагате определената вече от Вас сума и правите добри преценки, нещата ще се обърнат във Ваша полза.

  1. Придържайте се към това, което знаете

Какво имаме предвид? Ние мислим, че е разумно да се залага на спортове, за които знаете много. Знанието е от ключово значение, когато става въпрос за залагания. Колкото по-добре информирани сте за спорта, толкова по-голяма преднина имате срещу букмейкъра.

Избягвайте залагане на спортове, които не познавате, а вместо това се фокусира върху тези, с които сте запознати. Вашите шансове за печалба със сигурност ще се увеличат, ако сте приели предложенията ни.