5 коледни залога, които няма да откриете в Bet365

0
185

Събрали сме няколко залога, които за жалост няма да можете да направите тази Коледа

С някои невероятни промоции в Bet365 и други букмейкърски сайтове, празниците са перфектният момент да почивате и да се възползвате от плодовете на модерната ера като проверите какви бетинг възможности имате за 2017.

Все пак, въпреки че можете да избирате между различни залози от спорт до някои по необикновени, все още има някои залози, които много искаме да направим, но няма да ни бъдат предложени. Ето пет от тях.

Изчезването на Папата ~ 4/1

След разкриването на такъв огромен скандал, който дори Дан Браун не би сътворил, Папа Франциск захвърля лабиринтите в коридорите на властта, които покриват католическата църква, бяга от Ватикана през нощта с въоръжени мъже и прекарва следващата Коледа в залагане, че никой никога няма да разбере, че той се крие в Буенос Айрес, докато Дядо Коледа избира подаръци в Уолмарт. Ако искате да заложите на нещо подобно, вижте коефициентите за английската Висша лига.

Родриго Дутерте умира от свръхдоза ~ 6/1

Коледните залози не е нужно да са свързани само със снежинки и невероятни подаръци. Някои от тях може да включват и възмездието, което обича да налага Вселената. А когато става въпрос за залагане на кармата, няма по-добър вариант от слагането на няколко лева на този филипински президент и умирането му от свръхдоза в близките 12 месеца.

Кейтлин Дженър обявява бременността си ~ 8/1

Чудото на науката днес или най-новият трик на Дейвид Блейн? Трудно е да се каже в момента, но когато се покрие с прахоляк, това ще бъде похвалено от Опра, осмивано от християнството и игнорирано от повечето хора, на които няма да им пука, докато не се окаже че Кание Уест е бащата. Тогава залаганията ще станат част от гледането на риалити програми по телевизията. Погледнете Bet365 за залози за пола на детето.

Убийството на Доналд Тръмп ~ 20/1

Всеки, който залага по Коледа може да си мечтае да свали американският президент, но това би било голяма заблуда. Той може и да доведе света до ръба на унищожението, но уви, законите за хазарта в САЩ и Великобритания няма да позволят такъв залог да бъде направен.

Владимир Путин печели Мис Свят ~ 50/1

Няколко отравяния, мистериозна смърт на тъмен безлюден път, два грабежа, няколко заплашителни телефонни обаждания и цял куп хакери… Журито на Мис Свят 2017 ще направи точно това, ако види Путин гол до кръста с ботушите му, докато обяснява на сцената как не търси световен мир, жонглира с три моторни резачки и оставя на новините да обявят Трета Световна война.